OCAK'TA YENİ ATAMALAR YAPILDI

Pazar Ülkü Ocağı’nda Başkan Yardımcılığına Şakir Cevher atanırken, Eğitim Başkanlığına Hakan Memişoğlu getirildi.

SİYASET 24.02.2014 18:59:14 18 0
OCAK
Naci GÜVEN

Ülkü Ocağında gerçekleştirilen törene, MHP Pazar İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Adnan Kaboğlu, Belediye Meclis Adayı Muhittin Ayrılmış, İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu atama törenine çok sayıda ülkücü ve esnaf katıldı. Teşkilatın katılımı çoşkuyu beraberinde getirdi.



Atama töreninde Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Adnan Kaboğlu etkili bir konuşma yaptı. Başkan Kaboğlu yapmış olduğu konuşmada, Birlik, beraberlik, kardeşlik ve teşkilatçılığın önemini vurguladı.



Kabaoğlu, “Bu vesile ile Pazar Ülkü Ocağı Başkan Yardımcılığına atadığımız Şakir Cevher’e ve Pazar Ülkü Ocağı Eğitim Başkanı Hakan Memişoğlu’na yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.



Başkan yardımcılığına atanan Şakir Cevher ise yaptığı konuşmada, “Bu kutlu görevi bizlere güvenen, layık gören ve tarafıma tevdi eden başta MHP ilçe başkanımız Sayın Üstbaş’a ve Ocak başkanı Sayın Kaboğlu’na teşekkür ediyorum. Bunun derin gururunu ve onurunu yaşıyorum. Allah’ın izniyle bugünden itibaren Peygamber Ocağı olarak kabul ettiğimiz davamızın okulu olan Ülkü Ocağı başkan yardımcılığını layıkıyla yerine getireceğim” dedi.



Ülkü Ocağı Eğitim Kolları Başkanı görevine atanan Hakan Memişoğlu’da, yaptığı konuşmada, “Ülke bu günlerde zorlu bir imtihandan geçiyor. Ve bu günlerde Ülkücü harekete büyük görevler düşmektedir. Ülkü Ocağında her görev kutsaldır. Çıkmış olduğumuz bu yol kutludur ama bir o kadar da zordur. Bu yolda olmazsa olmazımız Eğitimdir. Milletine, devletine, davasına, ailesine boynu bükük olmamaktır. Ülkücü olmak uzatılan eli tutmaktır. Dertli olanları dinlemektir. Milli manevi değerlere sahip çıkmaktır. İnsanları sevmek, ekmeğini paylaşmaktır. Yolumuz uzun ve engebelide olsa vazgeçmemek, yapacağım demektir. Bu dava öyle bir dava ki her daim doğru ve dürüst olmayı gerektirir. Her ne şartta olursa olsun bayrak gibi dalgalanmaktır ülkücü olmak. Bizler bunun mücadelesini veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. İnşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Teslim töreninin sonrasında Başkan Yardımcısı Şakir Cevher ve Eğitim Kolları Başkanı Hakan Memişoğlu tebrikleri kabul etti.

Tebriklerin ardından topluca Ülkücü Yemini edildi. Misafirlere çay ve pasta ikram edildi.











 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı