NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI YAPTI

2018 yılı Nisan ayı ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

SİYASET 18.04.2018 11:19:36 13 0
NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI YAPTI

Hayati Akbaş

HOPA-Ak parti Hopa İlçe Başkanlığı 2018 yılı Nisan ayı ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Ak parti Hopa İlçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen programa Ak parti Hopa ilçe Başkanı İlyas Güven, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, İl genel meclis üyesi Hüsnü Çakır ,İl yönetim kurulu üyesi Halim Öztürk, Belediye meclis üyeleri ile teşkilatın ana kademe ile kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Divan başkan ve üyelerinin seçiminden sonra, açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İlyas Güven slayt gösterisi eşliğinde 2018 yılı içerisinde gerek Ankara ve gerekse de il ve ilçede yapılan ziyaret ve faaliyetler hakkında bilgiler vererek bu yıl KÖYDES programında yapılacak olan işleri ve maliyetlerini anlattı

.Eski hastane yerinde yapılacak yeni sağlık kompleksi, Eski METEM yerine yıkılıp yapılacak olan yeni okul binası, Hopaspor’un hafta sonu Malatya’da oynayacağı playoff müsabakasına katılma kararı, Teşkilat içi eğitim faaliyetleri ve aktiviteler, Artvin’deki siyaset akademisi programları ve üye ziyaretleri dikkat çeken konu başlıkları oldu.

Belediye çalışmaları ile de düşüncelerini dile getiren İlçe Başkanı İlyas Güven esnafları ilgilendiren çalışmaların yapılmadan önce, çalışmaların yapılacağı bölgede ki esnafında fikirlerinin alınması ve istişare yapılması gerekliliğini ve zorunluluğunu vurguladı. Vatandaşın yapıcı eleştirilerine kulak verilmesi gerektiğini ve belediye faaliyetlerinde insan ilişkilerinin önemine değindi.

Daha sonra Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı ve her mahalleye yapılan yatırımların rakamsal değerlerini paylaştı. Konuşmasının son bölümünde ise katılımcıların sorularını yanıtladı.

Ardından İl Genel Meclis üyesi Hüsnü Çakır Hopa köylerinde geçen yıl yapılan ve bu yıl köylere ayrılan 2 milyon 700 bin TL ile yapılması planlanan işler hakkında detaylı bilgileri aktardı.

İlçe kadın kolları başkanı Seyhan Altunsoy ve gençlik kolları başkanı Mücahit Çakır 2018 yılı faaliyetlerini slayt eşliğinde sundular.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde muhatapları sorulan soruları cevaplandırdıktan sonra, yaklaşık üç saat süren Ak parti Hopa İlçe Başkanlığının 2018 yılı Nisan ayı ilçe danışma meclisi toplantısı sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI