Nefesler tutuldu

Rize'de kimin aday olacağına Erdoğan karar verecek.

SİYASET 14.09.2013 20:52:52 21 1
Nefesler tutuldu





Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın durumu merak konusu. Başbakan'a yakınlığı ile bilinen ve eski dostlukları bulunan Bakırcı'nın Rize Belediye Başkanlığı görevine devam etmek istemesine rağmen yıldızları bir türlü barışmayan parti teşkilatına yön veren isimler nedeniyle sıkıntı yaşayabileceği konuşuluyor. Bakırcı'yı kaybetmek istemeyen Başbakan'ın kendisini yerel seçimlerde belediye başkanlığında göstermeyip sonrasında gerçekleşecek olan genel seçimlerde milletvekilliğine hazır ol mesajı vereceği ifade ediliyor.

AK PARTİ’DE ADAY ADAYI BOLLUĞU

İktidar partisinin aday adayları arasında yoğun bir isim trafiği var. Avukat Hızır Keskin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun, AK Parti eski il başkanı ve Belediye Başkan Vekili Yılmaz Katmer, bir süre AK Parti yönetiminde olan Nusret Karaca, Beyoğlu Belediye Başkanı Mishab Demircan, Milletvekili Nusret Bayraktar ve Bakan Hayati Yazıcı da aday adayları arasında anılıyor.

İLÇELERİN GÖZÜ MERKEZDE

Merkez belediye başkanlığı için yaşanacak aday adaylığı yoğunluğunun yanı sıra ilçe belediye başkanlarının birçoğunun Rize Belediye Başkanlığı adaylığı için nabız yokladıkları öğrenildi. İlçe belediye başkanlarının bu konuda çalışma yaptıkları dile getiriliyor.

MUHALEFETTE MHP HAREKETLİ

Rize'de AK Parti dışında sadece şu an itibariyle muhalefet olarak MHP’de biraz hareketlilik yaşanıyor. MHP’de üç aday adayı tanıtım turlarında. Dr. Zelkif Akgül, İnş. Yük Müh. Murat Yazıcı ve iktisatçı Murat Kösoğlu ‘bu yarışta varız’ ve ‘iddialıyız’ diyor. Adaylar arasındaki iktisatçı Murat Kösoğlu en genç aday olarak göze çarpıyor.

Selman Kutlu(karadeniz) 

Anahtar Kelimeler:
analizci
16.09.2013 00:03:07
rizede halil bakırcı değişmeli bu başarısızlığından değil başka heyecenlar açısından ...pazarda ahmet basa devam etmeli öyle böyle güzel işler yapıyor ve halkda seviyor....ardeşende mümtaz sinan değişmeli....çayeli rıza çakırla devam etmeli....fındıklıda değişmeli....çamlıhemşinde ömer altun aday gösterilmeli.....hemşinde bekarla devam edilmeli bence.......

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI