MÜMTAZ SİNAN DAN ÖZEL DEMEÇLER!

Kargaşadan başarı kazanırız diye umut edenler ancak avuçlarını yalarlar.

SİYASET 24.09.2013 19:10:10 12 0
MÜMTAZ SİNAN DAN ÖZEL DEMEÇLER!





Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nda konuştu. Başkan Sinan, köy muhtarları seçiminde duyduğu endişeleri dile getirirken bu konuda vatandaşları uyardı ve “Köylere seçmenlerimizin gitmemesi gerekiyor.” Dedi.

“AK PARTİ % 49 OY ALIRSA BAŞARISIZ SAYILIR”

Yerel seçim sürecini değerlendiren Sinan “Seçime çok az bir süre kala çok fazla söylenecek bir şey yok. Hepimiz hedefe kilitlenmeliyiz. Hepimiz önümüzdeki seçimi nasıl kazanabiliriz diye düşünmeliyiz. Ak Parti en sonraki seçimde % 50 oy aldı, önümüzdeki seçimlerde % 49 olsa yine tek başına iktidara gelir; ama başarısız adledilir. Başarı % 51,60 veya 80’dir.” Şeklinde konuştu.

“KÖYLERE OYLARIN GİTMEMESİ LAZIM”

Muhtarlık seçimlerinde oyların köye gitmesiyle ilgili endişelerini söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan “Son çıkan yasayla muhtar maaşlarının artmasıyla ilgili basit olgularla köy muhtarlığı hesabı var. Bu kapsamda seçmenlerimizin büyük bir kısmının köye gideceği endişesi taşıyorum. Köy seçmenlerimizin ağırlığı AK Partili seçmenlerdir. Köylere seçmenlerimizin gitmemesi için elimizden gelen bütün gayreti göstermek zorundayız. Köy muhtarları meselesinden AK Partili’lerin uzak durması gerekiyor. Mahalle muhtarlıklarına aday olun diye ben arkadaşlarımı teşvik ediyorum. Herkes buradan mahallelerden aday olsun, niye köyden aday olsun. Ben köye oyların gitmemesi için bütün arkadaşlarımızın gayreti göstermeleri gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

“ANCAK AVUÇLARINI YALARLAR”

AK Parti içerisinde yaşanabilecek olumsuz olaylardan menfaat sağlamak isteyenlere seslenen Sinan “Hiç kimse AK Parti’de tartışma çıkar mı bende bundan menfaatlenir miyim diye bekleyenlere tek bir şey söylemek istiyorum. AK Parti’deki kavga ve kargaşadan başarı kazanırız diye umut edenler ancak avuçlarını yalarlar.” Diye konuştu.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan konuşmasının sonunda “Bize nerede görev verilirse biz orada olur ve en iyisini yaparız.” Dedi.

Haber: Mustafa ÖZYANIK-GELİŞİMTV

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı