Muhtar Adaylarına İlginç Teklif ! ...

AK Partii İlçe Teşkilatı Tarafından, Ardeşen Kültür Merkezinde İlçe Divan Toplantısında konuştu!

SİYASET 25.09.2013 09:40:40 163 0
Muhtar Adaylarına İlginç Teklif ! ...





ÖMER FARUK ZENGİNAL 


Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatı Tarafından, Ardeşen Kültür Merkezinde İlçe Divan Toplantısında çok önemli konuları gündeme getiren Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan'ın sözleri aslında tüm İlçelerin sorunu olarak da karşımıza çıkıyor.

BAŞKAN MÜMTAZ SİNAN KONUŞMASINDA ŞUNLARI DİLE GETİRDİ.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Yaklaşan Yerel Seçimler Öncesi Muhtar Adaylarına Önemli Bir Çağrı Yaptı. Şehir Merkezinde ki Oyların Köylere Kaçmaması Adına, Muhtar Adaylarının Ardeşen’de ki Mahallelerde Aday Olmasını İstedi. 
Köylere seçmenlerin gitmemesini istediklerini dile getiren Sinan, “Yerel seçime çok az bir süre kaldı ve hepimiz önümüzdeki hedefe kilitlenmek zorundayız. Tek amacımız seçimi kazanmak ve son seçimde aldığımız oy oranını nasıl geçebilirizin çalışmalarını yürütmek. Genele baktığımız da % 50 oy oranına ulaşmış bir partiyiz. Önümüzdeki seçimde % 49 alsak, yine seçimin galibi biz oluruz ancak, başarısız sayılırız. O Yüzden oyumuzu yükseltmek zorundayız. Ardeşen’de ise en az % 70- 80 oranına ulaşmalıyız.” Dedi


Muhtar adaylarının köylerde değil de, Ardeşen şehir merkezine bağlı mahallelerde aday olması için çağrıda bulunan Sinan,” Muhtarlık seçimleri nedeni ile bu dönemde şehir merkezinde ki bir çok vatandaşımız oylarını köylere taşıyarak Belediye Başkanı için oy kullanamıyorlar. Son çıkan yasa ise Muhtarların özlük haklarının ciddi bir şekilde düzeltilmesi, muhtarla verilen maaşlara ciddi derecede zam yapılması önümüzdeki yerel seçimlerde muhtar adayları noktasında patlama yaşatacak. Bu da çok fazla rekabete yol açacağı için bir çok seçmen kendi adayının kazanması için oyunu köye taşıyarak burada oy kullanacak. Ardeşen geneline baktığımızda da köy seçmenimizin yüksek bir oranı AKP seçmenidir. Bu sonuç ta bu seçmenlerin köye gitmemesi için elimizden geleni yapmamız için önemli bir sebep. Köy muhtarları meselesinden AK Partili’lerin uzak durması gerekiyor. Mahalle muhtarlıklarına aday olun diye ben arkadaşlarımı teşvik ediyorum. Herkes buradan mahallelerden aday olsun, niye köyden aday olsun. Ben köye oyların gitmemesi için bütün arkadaşlarımızın gayreti göstermeleri gerekiyor.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI