MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MHP İÇİN İSTİFA ETTİ

Adaylık için görevinden istifa etti

SİYASET 28.04.2018 09:56:07 25 0
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MHP İÇİN İSTİFA ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-MHP Artvin İl Başkan Yardımcısı Okan Aktaş, partisinden adaylık için görevinden istifa etti

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesinde siyasi hareketlilik devam ederken, bir istifa haberi de MHP’den geldi. MHP Artvin İl Başkan Yardımcısı Okan Aktaş, seçimlerde partisinden milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Artvin’de siyasi hareketlilik yaşanıyor. Siyasi partilere aday adaylık başvurusuna sayılı saatler kala siyasi partilerin aday adayları bir bir aday adaylıklarını açıklıyor. Bir istifa haberi de Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Teşkilatından geldi. MHP Artvin İl Başkan Yardımcısı Okan Aktaş, yaptığı açıklama ile kamuoyunu aday adaylığı ile ilgili bilgilendirirken, görevinden istifa ettiğini de açıkladı. MHP Milletvekili aday adayı Okan Aktaş yaptığı açıklamada; “ Büyük sadakat ve sevgi ile bağlı bulunduğum Teşkilatım, Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkan Yardımcılığı görevimden 27. Dönem Millet Vekili Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. Bizleri Siyaset ve Akademi Eğitimleri ile birlikte Teşkilat ruhumuzu oluşturan eğitim çalışmaları kapsamında yetiştiren, başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ‘bey olmak üzere Genel Merkezimize, geçmiş dönemde çalışmış olduğum İl Başkanlarıma, İl Başkanım Serdar Kılınç ve Yönetimine, Tüm İlçe Başkanlarım ve Yönetimlerine, Partimizin çok değerli dava adamları ve üyelerine gönülden teşekkür ediyorum.

Teşekkürüm, şahsımın bu aşamaya getirilmesi ve böyle kutlu bir göreve layık görülmemdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ‘beyin takdirleri ile adaylığımın kesinleşmesi halinde üstlenmiş olduğum bu görevi alışılmışın dışına çıkarak Teşkilatıma yakışır şekilde yürüteceğim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI