MHP RİZE'DE ADAY ADAYINI ÜÇLEDİ !

DAHA ÖNCE ZELKİF AKGÜL VE MURAT YAZICI BAŞVURU YAPMIŞTI!

SİYASET 22.08.2013 21:00:00 7 0
MHP RİZE




MHP’de Rize Belediye Başkan Aday Adayı Sayısı 3′e Çıktı.

Yönetim Kurulu Üyemiz İnşaat Yüksek Mühendisi Sayın Murat Yazıcı İl Başkanlığımıza Rize Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuş olup, tarafımızdan bu başvuru büyük bir mutlulukla işleme konulmuştur.

Şu anda bir Uzman Doktor, ki Sayın Zelkif Akgül‘ün ve bir İnşaat Yüksek Mühendisi ki Sayın Murat Yazıcı olmak üzere iki değerli mensubumuzun Rize Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu mevcuttur.

Adaylarımızın yüksek formatı ve engin tecrübeleri ile bilgi derinlikleri 30.Mart.2013 günü Rize Belediyesini AKP zihniyetinden kurtaracağımıza olan inancımızı dahada arttırmaktadır.

Diğer yandan partimize katılarak üç hilali ilk defa Rize Belediyesine taşıyan Sayın Fahrettin Erbaş İl Başkanlığımıza adaylık başvurusunda bulunmuştur. Kendisinin 30.Mart.2014 yerel seçimlerinde partimizden Rize Belediye Meclisi için yeniden aday gösterilmesine karar verilmiştir.

Sayın Fahrettin Ertaş’ın Rize Belediyesine taşıdığı üç hilallerin sayısı artacak ve Rizeli Hemşehrilerimiz hak ettikleri hizmet anlayışı ve kalitesine kavuşacaklardır.

Bilgilerinizi ve değerlendirmelerinizi rica ederim.(Çay TV)

Saygılarımla,

O. Cem Kazmaz

MHP Rize İl Başkanı 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı