MHP Merkez İlçe Başkanı istifa etti

MHP Merkez İlçe Başkanı İstifa etti.

SİYASET 21.11.2018 07:44:44 14 0
MHP Merkez İlçe Başkanı istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Artvin Merkez İlçe Başkanı Ekrem Kurt 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için görevinden istifa etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Artvin Merkez İlçe Başkanı Ekrem Kurt 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için görevinden istifa etti.

Artvin’de 11 Ocak 2015’de devraldığı MHP Artvin Merkez İlçe görevi iki dönemdir sürdüren Ekrem, 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde yerel yönetimlerde görev almak amacıyla partisinin ilgili mercileri ile görüştükten sonra görevinden istifa etti.

Kurt istifa dilekçesini MHP İl Başkanı Serdar Kılınç’a teslim ederken yaptığı açıklamada yıllarca hizmet ettiği davada iki dönem MHP İlçe Başkanlığı yapmak gibi bir onura ulaştığı için onurunu bir ömür yaşayacağını dile getirdi.

Bu görevi laikiyle yerine getirmek için elinden gelen her şeyi ülkücü anlayışın doktrinleriyle ışığında yaptığını anlatan Kurt, “Türk- İslam sentezini içinde barındıran bu tutku davada yeni bir göreve atılmak için mevcut görevinden ayrıldığının belirterek. “Bu bir ayrılış ya da veda değil yeni bir yolun başlangıcıdır. Ülkem için, davam için, Artvin için, partim için çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Kurt, görev sürem içinde koordineli bir şekilde çalıştığım İl Başkanım Serdar Kılınç ve yönetimi ile Merkez İlçe Yönetimindeki dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kurt’un, belediye başkan adaylığı için mi yoksa meclis üyelikleri için mi istifa ettiğini belirtmemesi merak uyandırdı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı