MHP İLÇE KONGRELERİ DEVAM EDİYOR.

MHP Hopa İlçe Kongresinde Cengiz Köse yeniden başkan seçildi.

SİYASET 22.09.2020 13:07:13 52 0
MHP İLÇE KONGRELERİ DEVAM EDİYOR.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin’de MHP İlçe kongreleri yapılmaya devam ediyor. Yusufeli ve Arhavi İlçe kongrelerinden sonra Hopa MHP İlçe Kongresi de partinin İlçe merkezinde yapıldı. Kongrede verilen önerge ile Divan Başkanlığına İdris Aydin, Yardımcılığına Rafet Abay, Kâtip üyeliklere de Zafer Öztürk ve Okan Aktaş getirildiler

Divan oluşması ardandan Divan Başkanının daveti ile Şehitler için saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu. Gündeme geçilerek partinin son genel kurulundan bu tarafa geçen mali raporlar okundu ve ibra edildi. Faaliyet raporu ile ilgili açıklamayı da yeniden başkanlığa aday olan Cengiz Köse okudu. MHP’nin T.C. Siyasi partiler kanuna göre kurulan bir parti olduğunu söyleyen Köse konuşmasında şunları söyledi: “Nihayetinde iktidar olmayı ve Ülkeyi yönetmeye aday bir partidir MHP. Ancak, ”ne olursa olsun iktidarı” uğruna Millete yalan söylemeyecek, halkı kandırmayacak bunun her türlü bedelini ödemeye hazır bir siyasi organizasyondur.

Dolayıysa ile ilkeleri ve Ülküleri “Popüler siyasetle” izah edilemeyecek kadar fedakar insanların oluşturduğu bu organizasyonda belde-İlçe ve İl Başkanlıkları çok önemlidir.

Bu davaya nereden-nasıl ne şekilde faydalı olabilirim diyen liyakat ehli serden geçtiler, MHP’nin olmazsa olmazlarıdır.

Tarih boyuna çok cepheli saldırılara maruz kalan Türk Milleti ve Türk Devletleri, Türklüğü hakkıyla savunan liderler sayesinde tarih yazmışlardır.

MHP Türklüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devletini her türlü dâhili ve harici saldırılar karşısında savunma iradesi ve savunma kalesidir.

Bu manada bu kalenin komutan kaleden dahi önemlidir. Atanmış soytarı olmayı emperyalizmin Türk Milletine biçtiği kefenler giydirmeye hazır ve nazir olanların bu kutlu kaleye göz dikmemeleri, kale komutanlığını elde etmek için her türlü melanete başvurmayacaklarını düşünmek saflıktan öte aymazlık, gaflet ve hatta hıyanettir” dedi.

Köse konuşmasının sonunda Sağlık çalışanlarına teşekkür ederek “Bu nedenle salgın hastalıkla mücadele eden başta sağlık çalışanlarımıza ve mücadele eden diğer kahramanlarımızın Allah yardımcısı olsun, hastalıktan ölenlerin ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Kongremiz Ülkemize, İlçemize ve partimize hayırlı olsun. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından gündem gereği seçimler maddesine geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde Cengiz Köse yeniden Başkan seçilirken, yönetim kuruluna da şu isimler seçildi: Şükrü Yeğen, Selahattin Meydan, Şükrü Kalkan, İlhan Şenlik, Hava nur Öz Balmumcu, Kanuni Küçük, Nurettin Alav,

Erol Altunsoy, Fatih Kazdal, Adnan Üçüncü, Kemalettin Çahaloğlu, Şükrü Anaç ve Bayram Büyük.

Kongrede daha sonra 72 Kişilik İl kongre delegeleri seçildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI