MEHMET KOCATEPE’YE YENİ GÖREV

MEHMET KOCATEPE’YE YENİ GÖREV

SİYASET 28.11.2019 13:00:55 455 0
MEHMET KOCATEPE’YE YENİ GÖREV

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Merkez ilçemizde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kocatepe Adalet Teşkilatını Güçlendirme vakfına, Genel Müdürü olarak atandı.

Artvin Merkez’de yaptığı hizmetler ve çalışkanlığı ile herkes tarafından saygı duyulan önceki dönem Ak partili Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe Adalet Teşkilatı Güçlendirme Vakfına Genel müdür olarak atandı.

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Derneğine izafeten, Adalet Örgütünü Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Okutan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Uyguner, İlhan Çallı ve Kemalettin Alikaşifoğlu tarafından 1981 yılında kurulmuştur.

Adalet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı’nın genel müdürlüğü Ankara’da olup idare Adresi Tavuskuşu Sok. No:5/1-3 Dikmen/ Ankara Vakıf 2010 tarihi itibariyle hakim Cumhuriyet Savcısı ve Adalet Personelinin ikameti için Ankara, İstanbul ve taşrada çeşitli il ve ilçelerde olmak üzere yaklaşık 4.400 lojman dairesini Adalet Mensuplarının hizmetini sunmaktadır.

Yine 2010 tarihi itibariyle; Adliyelerin keşif ve icra işlerinde kullanılmak üzere Vakfa ait 350 keşif aracı ile adliyelere hizmet verilmektedir.

Mehmet Kocatepe kimdir?

Mehmet Kocatepe,1 Ocak 1966 yılında Artvin Yusufeli, Altıparmak ( Barhal ) köyünde doğdu. İlkokulu köyünde orta öğrenimi Bursa Süleyman Çelebi Lisesinde, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladıktan sonra, Sosyal Bilimler Enstitüsünde Halk Eğitimi üzerine mastır yaparak 'Bilim Uzmanı' unvanını aldı.

Esnaf bir ailenin çocuğu olarak, gıda ve tekstil üzerine on yıl ticaretle uğraştı. 1992'de öğretmenliğe başladı. 1996-2003 yılları arasında TBMM'de çalıştı.

2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 3 çocuk babası olup, İngilizce ve Arapça bilmektedir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı