Maraton Şimdiden Başladı

Ak Parti'yi 2015 yılında bir çok kongre bekliyor. İl İlçe Belde kongreleri derken ardından 2015 genel seçimleri Rize'de Ak Parti İl Başkanlığına hazırlanan bir çok isim şimdiden hazırlıklara başladı.

SİYASET 11.09.2014 09:21:17 26 0
Maraton Şimdiden Başladı
RİZE-Ak Parti yeni Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidiyor. Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Süleyman Soylu teşkilatlarda Başkanlık yapacak olan kişilerin özellikle Üniversite mezunu olmasına çok dikkat ediyor.Soylu bizim için İl İlçe Başkanlarımızın halkla iyi iletişim kurabilmesi çok önemlidir diyor.

Başbakan Gölgesinde Kongreler

Rize şehri bu zamana kadar hep Başbakan gölgesinde kongrelerini tamamladı. Ak Parti İl Kongreleri öncesinde bir çok Başkan adayı liste oluşturmasına rağmen,listeler son gün,ya birleştirildi,ya da bir adayın yarıştan çekilmesi ile sonuçlandı.

Atananlar Değil Seçilenler Başkan Olacak.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte Rize’de il ilçe kongrelerinin değişeceğine, artık atananların değil, seçilenlerin Ak Parti’ye Başkanlık yapacağına inanan gruplar şimdiden hazırlıklarına başladı. Ak Parti Rize İl Teşkilatında görev yapmış bu partiye bir çok alanda hizmet vermiş önemli isimler 22 şubat 2015 tarihine kadar bitirilmesi planlanan il kongresi için şimdiden çalışmalarına başladı.

2015 Yılı Rize’de Çok Hareketli Geçecek.

2015 yılında İl İlçe Belde kongrelerini tamamlamayı planlayan Ak Parti 14 Haziran 2015 tarihinde ise genel seçimlere girecek.2015 yılında Rize’yi çok hareketli bir seçim süreci bekliyor.

İl İlçe kongreleri ve arkasından Milletvekili aday adayı başvuruları ve Genel seçimler bekleyen ve görelim Rize'yi nasıl bir süreç bekliyor.
haberci53 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI