MALİ MÜŞAVİRLERDEN ALİM'E ZİYARET!

SMMM ODASI BAŞKANI BERBEROĞLU' NEZAKET ZİYARETİ YAPTIK DEDİ'

SİYASET 9.10.2013 19:24:24 27 1
MALİ MÜŞAVİRLERDEN ALİM





MALİ MÜŞAVİRLERDEN MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

 Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer BERBEROĞLU ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak ALİM’i makamında ziyaret etti.

SMMM Odası Başkanı BERBEROĞLU ve heyeti, Merkez İlçe Başkanı İshak ALİM ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Gerçekleşen ziyarette SMMM Odası Başkanı BERBEROĞLU Oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi.

 “ Merkez İlçe Teşkilatının genç bir kadrodan oluşması ve aynı zamanda meslektaşlarımın da bu kadroda yer almaları beni son derece memnun etmiştir. Şehrimizin özellikle ekonomik ve ticari hayatının kalkınmasında meslek mensuplarımız önemli bir görev üstleniyorlar. Rize’miz merkezi ve ilçeleri ile topyekûn il bazında gelişen ve büyüyen bir şehir. Bu süreçte üzerimize çok önemli bir görev düştüğünün bilincindeyiz. Önemli olan Rize’mizin daha yaşanılabilir bir şehir olmasıdır. İnşallah Rize’miz her alanda marka bir şehir haline gelir, bunun içinde her zaman birlikte çalışmaya hazırız” dedi.

Merkez İlçe Başkanı İshak ALİM ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Rize’deki sivil toplum kuruluşlarıyla şehrimizin gelişmesi adına çalışmalarımızı birlik beraberlik içerisinde sürdürmemiz gerekiyor. Biz Merkez İlçe Teşkilatı olarak şehrin her sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderleri ile birlikte beraber Rize’mize hizmet etmek istiyoruz. Akıl danışmak, meşveret etmek, istişare etmek sünnettir. Bu ziyaretten dolayı ben ve yönetimim adına SMMM Odası Başkanımız Muammer BERBEROĞLU ve heyetine teşekkür ederiz” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, iyi niyet temennileri ve ortak projelerde çalışma dilekleri ile sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
m.k
10.10.2013 18:19:06
ishak alim köhnenelmiş muhalefete örnek olsun bu genç yaşta rizenin yükünü omuzlarına aldı eskiden olsa bu genç delikanlımı yönetecek rizeyi denirdi şimdi ishak alim örneği ak partinin gençlere verdiği önemi özetliyor gençlik deyip gençliği kullanmıyacaksın ak parti gibi verceksin yetki ve saorumluluğu tebrikler ak parti

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI