KONU YAKLAŞAN SEÇİMLER OLDU.

FINDIKLI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI TAMAMLANDI.

SİYASET 30.09.2013 19:32:32 17 0
KONU YAKLAŞAN SEÇİMLER OLDU.




AK Parti Rize İlçe Başkanlıkları tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında tek gündem maddesi yerel seçimler oluyor...

Ak Parti Rize Milletvekili nusret bayraktar ile Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ardeşen, Pazar ve Fındıklı ilçelerinde katıldıkları İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında 2014 Mart Yerel Seçimlerine ağırlık verdi. Yerel seçimlerin önemine değinen Milletvekili Bayraktar ve İl Başkanı Ayar, ülkenin özellikle dış politikada büyük bir ivme kazandığına ve AK Parti olarak bu zamana kadar girmiş olunan bütün seçimlerden genel olarak zaferle ayrıldığına vurgu yaparak önümüzdeki seçimlerde en iyi olan adayla değil en uygun olan adayla yoluna devam edeceklerini ifade etti.

nusret-bayraktar-rize-milletvekili.jpg

İlçelerdeki toplantılara Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katılım sağlarken Pazar ilçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Pazar ilçe teşkilatı ile Fındıklı İlçe Başkanı Fethi Velioğlu, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ve AK Parti Fındıklı ilçe teşkilatı toplantıda tam kadro hazır bulundu.

Toplantılar İlçe Başkanlıkları toplantı salonlarında gerçekleşti ve toplantıların başlaması ile birlikte İlçe Başkanları aylık gerçekleştirilen çalışmalar ve teşkilatın yapısı konulu bilgiler verirken yaklaşan seçimlere AK Parti teşkilatları olarak hazır olduklarının altını çizdiler.

ak-parti-danisma-toplantisi-1.jpg

Gerçekleşen toplantılarda AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, yaptığı konuşmada, 'Kıymetli dava arkadaşlarım hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Hepinizin bildiği gibi önümüzde önemli bir seçim süreci var. Tabi ki de bu süreçte aday adaylıkları ve adaylık süreçleri yaşanacak. Biz bu süreçte en iyi adayı değil en uygun adayı seçmek durumundayız. Konjonktür el ve bölgesel şartlar gereği ve bütün faktörler ele alındığında o bölgede en iyi olan değil en uygun olan aday adayını aday yapacağız. AK Parti olarak bu zamana kadar girmiş olduğumuz bütün seçimlerden genel olarak zaferle ayrılmış bir teşkilat yapısına sahibiz. Önümüzde ki yerel seçimlerde de üzerinde duracağımız uygun aday kavramı ve hizmet ilkemizin devamlılığı ile yine zaferlere koşacağız. Millet olarak geçmişten günümüze gelinen nokta belli olmakla beraber bu gün sürdürülen çalışmalarımız tamamlandığında yayla yollarımızdan kayak merkezlerimize, üniversitemizden sağlık hizmetlerimize kadar tam bir cazibe merkezi halini almış olacağız' şeklinde konuştu.

nusret-bayraktar.20130930184043.jpg

Toplantılarda söz alan İl Başkanı Hikmet Ayar ise konuşmasında 'Partimizin her kademesinde görev yapan çok değerli kardeşlerim. 2002 li yıllarda memleketimizin halini hepimiz biliyorsunuz. O zamanlarda birileri bize deseydi ki 2013'lü yıllarda ülkemizde Ergenekon tarzında davalar sonuçlanacak ve bu günkü büyüme evresine geçilecek, şahsen ben inanmazdım. Dış politikada hiç yeri olmayan ülkemizin bu gün artık Türkiye ne diyor noktasına geleceğini söyleselerdi bize, ben yine inanmazdım. Ekonomi o günden bu güne gelecek deselerdi, Eğitim ya da sağlık bu hale gelecek deselerdi yine inanmazdım. Peki bizi o günlerden bu günlere getiren yüce Allah'a hamd etmeyecek miyiz. Elbette şükredeceğiz. Bu şükür sadece lafla olmaz. Bunu birazda icraatla yapmalıyız. Bizleri içerisinde bulunduğumuz bu güzel günlerin daha iyisine taşıması için icraat halinde olmalı ve çalışmalıyız' diye konuştu.

hikmet-ayar.20130930184056.jpg

Gerçekleşen toplantıların son bölümleri karşılıklı soru cevap ve güncel konuların değerlendirilmesi ile son buldu.

ak-parti-danisma-toplantisi-2.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI