Kongreye Davet

Kongreye Davet

SİYASET 13.09.2019 16:30:42 53 0
Kongreye Davet

 Yeniden Refah Partisi Rize İl BaşkanıAkif Zerdeci hemşerilerini 1.Olağan İl Kongresine davet etti.

Zerdeci” Toplumumuzda ve siyasi hayatımızda Önemli bir yere sahip olduğuna hemfikir olduğumuz Milli Görüş hareketi ve Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın düzgün ve gerçek manada temsil edilebilmesi için;

Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN öncülüğünde başlatılan ve 'Milli Görüş'ün İkinci Kırk Yılı' olarak adlandırdığımız şahlanış hamlemiz olarak Erbakan Vakfı, 2013'de işin ehli ve inançlı kadrolarıyla besmelesini çekmiş, işe koyulmuştur.

Bu doğrultuda yoğun ilgiye mazhar olup özlenen ilkeli ve ahlaklı siyasi duruşun adresi haline gelmiştir.

Tüm bunlar neticesinde Erbakan Hocamızın fikirlerinin siyasi sahnede saptırıldığından da hareketle siyasallaşma kaçınılmaz olmuştur. Hal böyleyken Yeniden Refah Partisi ilan edilip özlenen ve her çağda umut olan Milli Görüş çizgisine yeniden kavuşulmuştur.

​Gerek Erbakan Vakfı gerekse Yeniden Refah Partisi olarak Rize'miz, ilk kurulan şehirlerden olarak Erbakan Hocamıza ve Milli Görüş'e olan inancını bir kez daha göstermiştir.

​Kıymetli Rizeli Hemşerilerimiz!

​Davamıza en başından bugüne verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyoruz!

İşte bu kutlu yürüyüşümüzde; öncü şehirlerden olan Rize'mizde, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı olarak Bizzat Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyefendi'nin teşrifleriyle 1. Olağan Kongremizi İcra edeceğimizi duyuruyor, Siz Rizeli Hemşerilerimizi kongremize katılmaya davet ediyoruz' dedi.

Zerdeci '15 Eylül Pazar Günü Saat 17.00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde icra edeceğimiz kongremizde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız' sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI