Kongrede Yazıcıoğlu Başkan Seçildi

Yeniden Refah Partisi Yusufeli ilçe Kongresi yapıldı ve Partinin kurucu başkanlığına İbrahim Yazıcıoğlu seçildi

SİYASET 27.09.2019 13:12:40 48 0
Kongrede Yazıcıoğlu Başkan Seçildi

Yeniden Refah Partisi Yusufeli ilçe Kongresi yapıldı ve Partinin kurucu başkanlığına İbrahim Yazıcıoğlu seçildi.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yeniden Refah Partisi Yusufeli ilçe Kongresi yapıldı ve Partinin kurucu başkanlığına İbrahim Yazıcıoğlu seçildi. İlçede faaliyet gösteren Berket Lokantasında yapılan kongreye, Yeniden Refah Partisi Artvin kurucu İl Başkanı Talip Sücü, partinin bölge koordinatörü Emin Menşur, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Talip Sücü şunları kaydetti: “Yeniden Refah partisinin Artvin genelinden teşkilatlarının birçoğunu kurduk. Bugünde Yusufeli teşkilatını sizlerin de katılımıyla kuracağız. İlçe teşkilat kongrelerimizi tamamladıktan sonra partimizin il kongresini yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeniden Refah Partisinin ilimiz de ve Türkiye genelinde tam teşekküllü teşkilatlarını kurarak olabilecek ani seçime hazır hale geleceğiz.

Türkiye’de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan başkanlığında yeni siyasi kimliğini kazanmış oldu. Bu kongremizin partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Yusufeli kurucu başkanlığına İbrahim Yazıcıoğlu seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Asıl Yönetim Kurulu Üyeleri: 1- İsmet Erdoğan 2- Mahmut Yazıcı 3- Hüseyin Çakır 4- Faruk Kitapçı 5- Ali Ay 6- Mehmet Kara 7- Ahmet Balta Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: 1- Ferdi Aykan 2-Ahmet Kibar 3- İsmet Albayrak 4- Mehmet Kurt 5- Ferhat Sarıkaya 6- Bilgihan Demirkıran 7- Özkan Sücü’den oluştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI