Kaymakam Aslan'dan Seçim teşekkür mesajı

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde katkısı olan tüm kurum,kuruluş ve çalışanlara teşekkür mesajı geldi.

SİYASET 31.03.2014 16:34:39 18 0
Kaymakam Aslan
Pazar İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan Yerel seçimlerde görev alan tüm kurum ve kuruluşlar ile sandık kurulunda çalışanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.Ayrıca Seçime katılan adayları ve kazanan Belediye başkanını tebrik ederek Mesajı yayınladı. Kaymakam Aslan Mesajında 

'30 Mart 2014’de tüm yurt genelinde yapılan Mahalli İdareler Seçimi ilçemizde hava şartlarının tüm zorluğuna rağmen halkımızın sandık başına gitmede özverili tavrıyla yüksek bir katılımla huzur ve sükunet içinde sona ermiştir.

Yapılan Seçimler vesilesiyle halkımıza hizmet sunmak amacıyla aday olan, hizmete talip olan ve siyaset yapan tüm adayları ve siyasi partileri medeni ölçüler içinde yürüttükleri çalışmaları nedeniyle kutlarken, halkımızın teveccühüne mazhar olarak yetki alan başta belediye başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve köy-mahalle muhtarlarımıza hizmet yolunda başarılar diliyorum.

Seçim günü başlayan yoğun kar yağışı altında vatandaşlarımızın sandıklara ulaşımının sağlanmasında, seçimin güven ve huzur ortamında gerçekleşmesinde olağanüstü bir özveriyle ve vazife şuuruyla görevlerini yerine getiren Jandarma ve Emniyet teşkilatımıza, il özel idaresi ve Pazar Belediyesi görevlilerimize, sandık kurullarında görev alan tüm kamu görevlileri ve vatandaşlarımıza, ilimiz genelinde ki koordinasyonları ve sıkıntılı tüm anlarımızda fikri ve fiili her türlü destekleri için Sn. Valimiz Nurullah ÇAKIR ve Sn. Vali Yardımcılarımıza çok teşekkür ederim'dedi. 

Seçimlerin ilçemize, ilimize ve tüm Türkiyemize hayırlar getirmesi dileklerimle saygılarımı sunarım.



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI