Katmerden Kavalcıya ziyaret

Rize Belediye başkan aday adayı Yılmaz Katmer Yeşilay Başkanı Bayram Ali Kavalcıyı ziyaret etti.

SİYASET 11.11.2013 19:50:50 20 0
Katmerden Kavalcıya ziyaret




KATMER'DEN YEŞİLAY RİZE TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

            Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı'yı ofisinde ziyaret eden, Ak Parti Rize Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz KATMER Yeşilay Temsilciliğini  ziyaret etti.


Ziyaretinde yaptığı konuşmada; 'Rize'de doğmuş ve eğitimini Rize'de tamamlamış, bütün yaşamı ve görevlerini Rize'de sürdüren sizden birisi olarak bundan sonra şehrimizi hep birlikte ortak akılla yönetmeye talibim. Rizeli halkımıza kalıcı ve seri hizmetler vermek için, siyası arkadaşlarım, Rize halkım ve büyüklerimle yapmış olduğum istişareler neticesinde Rize Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.

Büyüklerimizin taktiri, siz değerli halkımızın teveccühü ve Allah-ü telanın nasibiyle Rize'mize Belediye Başkanı seçildiğimde Rize'nin yaşanabilir kalitesi yüksek, herkesin huzurlu, mutlu ve birbiriyle barışık olduğu bir şehri hayata geçirmek için her yaştan eğitimli, tecrübeli, genç ve dinamik kadromla sizlere ve şehrime mega projelerimle hizmet vermeye hazırım. Bu hizmetlerimiz karşılığında teşekkürlerinizi ve daha çok dualarınızı almaya talibim. Ak Parti iktidarımızın birinci dönem belediye başkanlığında belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum.

Buradaki çalışmalarımıza ve ardından oluşan tecrübe ve başarılarımıza siz değerli Rize halkımız çoğunluğu şahittir. Nasıl o dönem kapım halkımıza sonuna kadar açık idiyse, inşallah bu seferde kapım sonuna kadar tüm Rizeli ve Rize'de yaşayan tüm halkımıza hizmette sonuna kadar açık olacaktır. Bu makamların hizmet makamı ve hizmet kapısı olarak bu koltukların gelici geçici olduğunu kıymetli liderimizden ve geçmişte bu koltuklarda görev yapan onlarca faniden beri çok iyi bilen ve idrak eden bir kardeşinizim. Yaşlısıyla, genciyle, çocuğuyla, esnafıyla, muhtarıyla, memuruyla, işçisiyle, tüccarıyla, mahallesiyle, köylüsüyle, siyasetçiyle, STK'ları, vakıfları, dernekleri, sporcusu, sanatçısı, üreticisi, hizmet kurumları, bürokratları velhasıl Rize genelinde yaşayan 400 bine yakın nüfusla birlikte huzurlu, refahlı, mutlu  bir Rize'de hep berber yaşamak ve yaşatmak için çalışacağız.'
dedi.

Ak Parti Rize Belediye Başkan aday adayı Yılmaz Katmer, 'Şehrimizde Yeşilay Cemiyeti olarak gönüllü arkadaşlarınızla birlikte vermiş olduğunuz bu hayırlı hizmetlerinizi yakinen takip ediyorum. İnsanlarımızın ve çevremizin sağlıklı bir şekilde oluşması noktasındaki gayretinizi tebrik ediyorum. Yeşilay olarak çalışmalarınızda bizimle kurmuş olduğunuz gönül birliğine de teşekkür ediyorum.' dedi.

Yeşilay Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri M.Akif Çakmakçı ve Ahmet Arslan, Rize'ye hizmet yolunda Belediye Başkan Aday adayı olan Yılmaz Katmer'in bu ziyaretinden Yeşilay olarak derin mutluluk duyduklarını ifade ederek, başarı dileklerini ilettiler.

 

 

    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı