KASAP 'ÇAY RİZE İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR'

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof Dr Reşat Kasap, yapacakları Sosyo Kültürel Projelerle Gençlere İstihdam Alanları Oluşturacaklarını Söyledi.

SİYASET 5.02.2014 20:06:06 21 0
KASAP
Seçim çalışmaları kapsamında Rize Cumhuriyet başsavcısı Hüsnü Kağan Yağız'ı, Rize Barosu Başkanı Yunus Çoruh'u, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç i ziyaret eden Prof. Dr. Kasap daha sonra mahalle ziyaretlerine devam etti.
Prof Dr Reşat Kasap'a ziyaretleri sırasında İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcıları; Harun Mertoğlu, İsmail Kosif, İsmail Hakkı Şentürk, Savaş Tabak, Murat Artan, Ahmet Dokumacı ve Merkez ilçe Başkanı İshak Alim eşlik etti.
Ziraat odasında Nevzat Paliç'le bir araya gelen Prof. Dr. Kasap, Çayın Rize için çok önemli bir yerde olduğunu belirterek, 'Çay, Rize için hem kırsal kesimi hem de şehri ilgilendiren bir faaliyettir. Çay, yaş haliyle tarım, kuru haliyle de sanayi faaliyeti olarak Rizelinin geçim kaynağı durumundadır. ' dedi.


Daha sonra Çorapçılar mahallesine giden Prof. Dr. Kasap'a mahalleli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Prof. Dr. Kasap burada vatandaşların ve mahallenin sorunlarını dinledi.

Prof. Dr. Kasap Yapacakları projeler de kadınlar ve çocuklara pozitif ayrıcalıklı davranacaklarını ifade ederek, ' Kadınlarımıza yönelik kadın kültür merkezleri kuracağız. Oluşturduğumuz projelerle gençlerimize istihdam sağlayacağız. Tabi bunu yaparken sosyo- kültürel projeleri ön planda tutacağız. Teşkilatımız ile birlikte Rizemiz için uygulamaya koyacağımız projeleri belirlemek üzereyiz. Önümüzdeki süreçte bu projeleri açıklayacağız. ' dedi
Kasap daha sonra mahalledeki yaşlıları evlerine giderek ziyaret etti 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI