KARAL'DAN MESAJ

MİLLETVEKİLİ KARAL İLKÖĞRETİM HAFTASI İÇİN MESAJ YAYINLADI

SİYASET 16.09.2013 08:33:33 17 0
KARAL

Rize Milletvekili Karal’ın İlköğretim Haftası Mesajı

 

Rize Milletvekili Hasan Karal İlköğretim Haftası nedeniyle eğitim ve öğretime başlayacak olan ilköğretim öğrencileri, öğretmenlere ve velilere yönelik olarak yayınladığı mesajda ;

    İlköğretim Haftası nedeniyle eğitim ve öğretime başlayacak olan ilköğretim öğrencileri, öğretmenlere ve velilere yönelik olarak mesaj yayınlayan Karal, ülkelerin bireylere verdiği önemin o devletin büyüklüğü ile örtüştüğünü kaydetti. Karal yayınladığı mesajda, 'İnsanına önem veren büyük devletler ise en büyük yatırımını ülke çocuklarının geleceği için yapar. Bir milletin bekası, öğrenciler için eğitim-öğretim sürecini en nitelikli şekilde planlamakla güçlenebilir. Doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve insanlık için gayret sarf eden bireyler yetiştirmek en önemli misyonumuz olmalıdır.

       Konuşan, tartışan, soran, sorgulayan, okuyan, öğrenen, kendini sürekli yenileyen ezbercilikten uzak bireyler yetiştirmek için, okullarımızın her türlü fiziki yapı ve donanımının, bilim ve teknolojiye uygun hale getirilmesi çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

    AK Parti Hükümeti olarak en fazla bütçeyi eğitime ayırdıklarını vurgulayan Milletvekili Karal yarınımız olan çocuklarımıza vermiş olduğumuz önemin göstergesidir dedi.

   Öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecine katılmalarında en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir. Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu nedenle öğretmenlik, en onurlu mesleklerden biridir. Her türlü güzel çalışmaları için öğretmenlerimize, teşekkür ediyorum. İnsana harcanan emekler hiçbir zaman boşa gitmemiştir dedi.

     Milletvekili Karal, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ülkemiz için başarı ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI