KARAL RİZE`DE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Haftalık Rize Programları Dahilinde Çeşitli Temaslarda Bulunarak Bilgi Topladı.

SİYASET 11.11.2013 15:40:40 14 0
KARAL RİZE`DE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU.



Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Haftalık Rize Programları Dahilinde Çeşitli Temaslarda Bulunarak Bilgi Topladı.

 İlk olarak Rize öğretmen evinde Rize Ebruli Yaşam ve Sanat derneği yönetimi ile buluşan Karal, burada Ebruli Yaşam ve Sanat derneği yönetim kurulu üyelerinden özellikle sosyal platformda genel kitleyi hedefleyen etkinlikler hakkında bilgiler aldı.

 Rize Ebruli Yaşam ve Sanat derneği ile ilgili ortaya konulan azimli çalışmalardan ötürü dernek yönetimine teşekkürlerini ileten Karal, dernek tarafından eğitim ve sosyal ağırlıklı aktivitelerin devam ettirilmesi ve yaygınlaştırılması adına dernek yönetimi ile yaklaşık iki saat fikir alışverişinde buldundu.



 Buradaki temaslarının ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret eden Karal ve beraberindeki AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ekrem Algün`ün konuğu olarak, öğrencilerin daha iyi eğitim almaları konusunda nelerin yapılabileceği konusunda bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ekrem Algün`den eğitim sezonu hakkında detaylı bilgiler alan Karal, hız kesmeden Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman`ın konuğu oldu ve 2013-2014 eğitim öğretim yılı için rektör Karaman`dan brifing aldı.



 Rize Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinin gelişmesi ve genişletilmesi konusunda bir çok projenin faaliyete dönüştüğünü belirten Karal, önümüzdeki dönemlerde Rize`deki diğer önemli yatırımların arkasında kalmayacak bir üniversitenin oluşturulacağının altını çizdi. 



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI