Karal, Pazar’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, AK Parti Pazar ilçe teşkilatı yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ayrıca bazı ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 8.12.2014 14:51:16 132 0
Karal, Pazar’da ziyaretlerde bulundu
Naci GÜVEN
Karal, ilçe binasındaki ziyaretinin ardından Başköy köyündeki vatandaşlarla ve Pazar’da faaliyet gösteren STK temsilcileriyle de bir araya geldi.

Karal, beraberindeki il yürütme kurulu üyeleri İsmail Kosif ve Murat Artan’la birlikte ziyaretlerine Pazar AK Parti ilçe teşkilatından başladı. 5 olağan kongre sonrası göreve gelen Nurettin İnce ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karal yeni yönetimle toplantı yaparak yönetin kurulu üyeleriyle tek tek tanıştı. Toplantıya Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve il genel meclis üyeleri de katıldı.


Karal buradaki ziyaretinin ardından beraberindeki ilçe başkanı İnce, Belediye Başkanı Basa ve il genel meclis üyeleri Leyla Veisoğlu, Rasim çorbacı ile birlikte Pazar’ın Başköy köyünü ziyaret etti. 
Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Karal, burada yaptığı konuşmada, “Ankara’dan her şeyin en iyisini biz biliriz anlayışında değiliz, bizzat sorunları yerinde inceleyip sizleri dinlemeye geldik. Elimizden geldiğince köylerimizi ziyaret edip buradaki vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeye çalışıyoruz” dedi.
İl genel meclis üyeleri Çorbacı ve Veysioğlu da il özel idaresinin Başköy köyüne yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdiler.


Pazar’daki STK’larla bir araya geldi
Karal, daha sonra Pazar öğretmenevi'nde ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek Pazar’daki sorunlar ve çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Karal, katılımcıları tek tek dinleyerek Pazar’daki sorunlar hakkında ve çözüm yollarıyla ilgili STK temsilcileriyle fikir alış verişinde bulundu.
Karal buradaki toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Yaptığımız bu toplantıyla birlikte Pazar’ımızın yerel sorunlarını konuşma fırsatı bulduk. Sivil toplum kuruluşu başkanlarımız Pazar’ımızın şu anki mevcut durumunu, ihtiyaçlarını ve yapılması gereken çalışmalar konusundaki düşüncelerini bizimle paylaştılar. Bu zamana kadar Pazarımızla ilgili birçok konuda el attığımız farklı alanlar olmuştur. Pazarımızda bu zamana kadar çok ciddi çalışmalar yaptık. İnşallah şimdi planlamasını yaptığımız ve yeri de hükümetimiz tarafından kesinleştirilen Pazar ilçemizin sınırları içerinde yapılacak olan havalimanı da özelde Pazar ilçemize genel de Rize ve Artvin bölgesine çok önemli kazanım sağlayacaktır. Havalimanı sayesinde inanıyorum ki turizm patlaması yaşayacağız. Ben Pazar’ımıza yapılacak olan yatırımların azalarak değil de artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Halkımızın talepleriyle birebir yakinen temas kuran bir siyasi anlayışa sahip olarak bundan sonrada sivil toplum kuruluşlarımızla bu zamana kadar olduğu gibi diyaloglarımız devam edecektir her şey memleketimiz için.” 





  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı