KARAL HEM GEZDİ, HEMDE MÜJDE VERDİ!

ARTIK VATANDAŞLARIMIZ RİZE DIŞINDA TEDAVİ OLMAYACAK!

SİYASET 19.09.2013 16:17:17 58 0
KARAL HEM GEZDİ, HEMDE MÜJDE VERDİ!


                AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Düzenlemiş Olduğu Ziyarette Yeni Hizmete Giren Onkoloji Hastanesinde Bir Takım İncelemelerde Bulunarak Rize İçin Büyük Bir Müjde Verdi.

               
           Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt’ün rehberliğinde yeni hizmete sokulan ve Türkiye’nin en modern donanımına sahip servislerden birisi olan Rize onkoloji hastanesini gezen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Artık vatandaşımız Rize dışında tedavi olmayacak” dedi.

               
          AK Parti Rize Milletvekili Karal buradaki incelemelerinin ardından Rize için çok büyük önem arz eden o müjdeyi şöyle dile getirdi;

       
          Bildiğiniz üzere Rize’miz için son derece önem arz eden Onkoloji hastanemizi gayretli çalışmalarımız sonucunda hemşerilerimizin hizmetine sunduk.  Elbette böylesine bir hastanenin ilimizde olmasını istemezdik. Çünkü bu hastanenin içerisinde ciddi hastalıklara yakalanmış vatandaşlarımız var.

          İsterdik ki insanlarımız bu zor hastalıklara kapılmasın ve ilimizde böylesine bir hastane bulunmasın.  Ama maalesef böyle bir gerçek var ve bununla mücadele konusunda elimizden geleni yapmalıyız. İşte tamda bu noktada zaten hizmete giren Onkoloji Hastanemize şimdide radyoterapi (ışın tedavisi) imkanı sağladık.  Hükümetimizin ve hastane yönetimimizin gayretli çalışmaları ile artık radyoterapiye  ihtiyaç duyan vatandaşlarımız il dışına gitmek zorunda kalmayacaklar.   


              Şuan Onkoloji Hastanemizde son derece modern bir şekilde tedaviler devam ediyor.  Nitekim Radyoterapi cihazımızı 17 Eylül 2013 tarihinde tedarik edip ilk hastamıza başarılı bir şekilde uyguladık.  Böylelikle devam eden modern bir çok tedavi yöntemi ile birlikte Rize’de ilk defa radyoterapi (ışın tedavisi) başlamış oldu. Tekrar tekrar bu zor hastalıklarla mücadele eden vatandaşlarımıza Allah’tan şifalar diliyorum.

               
              AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal buradaki açıklamalarının ardından hastane içinde ve çevresinde devam eden bakım onarım, yol ve otopark çalışmalarını da inceledikten sonra hastanede yatmakta olan hastaları ziyaret etti.

                   

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı