KARAL GENÇLERE SESLENDİ!

Ovit ve Güney Çevre yolumuzdan sağlık hizmetlerimize kadar bir sürü yatırım devam ediyor!

SİYASET 20.09.2013 22:27:27 15 0
KARAL GENÇLERE SESLENDİ!





KARAL 'RİZE DEĞİŞİYOR'

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize'de Yapımına Devam Edilen Projeleri İnceleyerek Bazı Açıklamalarda Bulundu.               


Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Karal burada il müdürü Halil Pehlivan'ın konuğu olarak Rize'de gençlik hizmetleri adına devam edilen projeler hakkında detaylı brifing aldı.


İl Müdürü Pehlivan'dan gereken bilgileri alan Karal, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan genç personel ile tanışarak 'gençlerimizin sosyal dünya ile olan bağlarının güçlendirilip olumsuz ortamlardan kaçınmalarını, yine sizin gibi gençler sağlayacaktır' mesajını verdi.

               
Karal buradaki temaslarının ardından il müdürü Pehlivan'ın ile birlikte sırası ile Antrenman amaçlı kapalı yüzme havuzu, Salarha sporcu eğitim merkezi, Rize gençlik merkezi ve çok amaçlı spor salonuna inceleme amaçlı ziyaretler düzenledi.

              
  Gerçekleşen ziyaretlerin ardından genel bir değerlendirme yapan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal şunları söyledi;

Rize'de başlatmış olduğumuz projeler ve bu projelere yönelik çalışmaların ne aşamada olduğunu gözlemlemek amacı ile memleketimizi karış, karış gezmeye devam ediyoruz.  Önceki gün Rize'miz için büyük önem taşıyan Onkoloji hastanemizdeki radyoterapi (ışın tedavisi) ünitesini yerinde gördük. Bu günde gençlik spor il müdürümüz Halil Pehlivan ile birlikte özellikle gençlerimize yönelik başlatılan çalışmaları inceledik.

               
Bu günlük yaptığımız ziyaretler kapsamında görünen o ki, Rize'mizde son derece modern yüzme havuzlarımızdan, sporcu eğitim merkezlerimize, içerisinde bir çok yapıyı barındıracak olan gençlik merkezimizden spor sahalarımıza kadar gayretli bir çalışma var. Bu çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak ve hayata sokulacak.


Birde genel olarak oluşturulan projelere baktığımızda dev proje sayılabilecek Ovit ve Güney Çevre yolumuzdan sağlık hizmetlerimize, yine yapımı an meselesi olan alışveriş merkezimizden yayla yollarımıza, üniversitemizin genişletilmesi ve geliştirilmesinden gençlik hizmetleri binalarımıza ve bunlara benzer birçok çalışmayı hesapladığımızda karşımıza şu sonuç çıkıyor; Rize değişiyor.

              
  Rizeli artık ihtiyaçlarını karşılamak için başka illere ihtiyaç duyan kişi olmak yerine, kendi ihtiyaçlarını kendi şehrinde karşılayabilecek.  Sosyal, kültürel, sanat,sağlık ve eğitim alanlarında kendisini daha da geliştirebilecektir.

                   

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI