Karal Bu Kez Siyaset dışına çıktı

İlçeler Halk Oyunları Ödül töreni programına katıldı ve bu yarışmalarda ilk üçe giren halk oyunları öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek ödüllerini taktım etti.

SİYASET 12.03.2014 16:29:46 9 0
Karal Bu Kez Siyaset dışına çıktı
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Seçim Gezileri Esnasında davet edildiği İyidere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda yapılan, İlçeler Halk Oyunları Ödül töreni programına katıldı ve bu yarışmalarda ilk üçe giren halk oyunları öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek ödüllerini taktım etti.
 
            Protokol tribününde annesiyle beraber halk oyunlarını seyreden, İyidere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Çelik'ın ilk çocuğu 1 yaşındaki Zeren Büğlem'ı annesinden isteyerek program boyunca sevdi. Milletvekili Karal'a yabancılık çekmeyen ve adeta kucağından ayrılmayan minik Zeren Büğlen biranda türbinlerde yarışmaları izleyen herkesin sevgisini ve dikkatini çekmeyi başardı.

Eğitimci Nihat Kavalcı'nın kızı eğitimci Emine ve Şube Müdürü Ali Çelik çiftinin çocuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal  'Peygamber efendimiz çocukları çok severdi. Hatta bir hadiste çocuk bulunan evde bolluk ve bereket olur buyurmuştur. Yine yüce rabbimiz kıyametin kopmasını engellemesinin bir nedeni de günahları olmayan bu masum çocukların bebeklerin yüzü hürmeti aşkınadır. Bütün çocuklarımız çok güzeldir. Maşallah Allah annesine, babasına, ailesine bağışlasın. Nazardan korusun. Allah bütün yavrularımıza keskin zekalar versin. Zeren Büğlem çok sevimli, çok tatlı, bir kızımız. Bende iki kız çocuk babası olarak bu sevgiyi yaşıyorum. Çocuklarımız karşı şefkat ve merhamette çok cömert olmalıyız.' dedi
.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı