Karahan:AK PARTİ Pazar İlçesi Gençlik Kolları Başkanı oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Pazar İlçe Başkanlığına Abdurrahman Karahan getirildi

SİYASET 6.08.2020 09:52:40 147 0
Karahan:AK PARTİ Pazar İlçesi Gençlik Kolları Başkanı oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Pazar İlçe Başkanlığına Abdurrahman Karahan getirildi.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığımızın teklifleri ve Genel Merkezimizin tensipleriyle Pazar İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı görevi Abdurrahman Karahan kardeşimize verilmiştir. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Karahan’da yaptı açıklamada, “AK Parti Pazar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına layık görülmem beni mutlu etti. AK Parti ailesinin bir neferi olarak her zaman olduğu gibi şimdide ilçeme, ülkeme ve gençliğe en iyi şekilde hizmet edeceğim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere duyduğu güvenle, verdiği güçle bu yola emin adımlarla devam edeceğiz. Ben benden önceki dava arkadaşlarıma yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. Biz onlardan aldığımız bu hizmet yarışında bayrağı onlardan daha ileri taşımaya çalışacağız.” diye konuştu.

Karahan, 23 Eylül 2012 tarihi 18 yaşımda Ak Parti ailesine katıldım. Gençlik kolları yönetim kurulu, Seçim işleri başkanlığı, Teşkilat başkanlığı ve Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı görevlerinde yer aldım.

2013/3 Ak Parti Rize İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Siyaset Akademisini başarıyla tamamladım. 2014 Yerel Yönetimler Seçimi ile başlayarak günümüze kadar Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve Referandum seçimlerinde aktif olarak görev aldım. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) program sorumlusu görevlerini yerine getirdim.

2019 Yerel Seçimlerinde partimizin tanıtım medya ve reklamcılık faaliyetlerini yürüttük. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 18 yılda Yeni Türkiye misyonuyla her alanda mücadelemizi sürdürdük. Pandemi sonrası yeni bir dönemin başlangıcında Cumhurbaşkanımızın ferasetinde küresel boyutta Güçlü Türkiye, Büyük Türkiye Vizyonuyla mücadelemiz sürecektir.”ifadelerini kulllandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI