İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ

Yaşanan afetlerde insanımızın eskiden olduğu gibi kaderine terk edilmediğini vurgulayan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim bu durumun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesine ve AK Parti iktidarlarının gücüne bağlı olduğ

SİYASET 30.08.2021 12:59:25 44 0
İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ

Yaşanan afetlerde insanımızın eskiden olduğu gibi kaderine terk edilmediğini vurgulayan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim bu durumun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesine ve AK Parti iktidarlarının gücüne bağlı olduğunu söyledi.

İl Başkanı İshak Alim yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılmaya başlamasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Rize’ye gelen Genel Merkez heyetinin son derece önemli olduğunu söyledi. İl Başkanı Alim açıklamasında: “İlimiz çok büyük bir afet yaşadı neredeyse bir yıl boyunca yağacak olan yağmurun yirmi dört saatte yağması dolayısıyla maalesef ki maddi hasarlarımızın yanı sıra can kayıplarımız da oldu. Çok şükür ki yaşanan afetlerde insanımız eskiden olduğu gibi kaderine terk edilmiyor, hiçbir zaman çaresiz bırakılmıyor. Bu durum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi ve AK Parti iktidarlarının gücünden kaynaklanıyor. Devletimiz merhametli eliyle selin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla adeta seferberlik ruhuyla milletinin yanında olmuştur olmaya da devam edecektir. Bu güç ve sağlam irade Eski Türkiye’nin kalıntılarını silen yerini kazanımlarla değiştiren AK Parti iktidarlarının gücüdür. Allah devletimize zeval vermesin. Afetin yaşandığı ilk geceden itibaren yaraların sarılması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Bakanlarımız, Milletvekillerimiz bütün kurum ve kuruluşlarıyla saha da çalışmalarını günlerce aralıksız olarak sürdürdü. Geçmiş yıllarda yaşanan afetlerde halkımız “Nerede bu Devlet” sorusuna karşılık bulmazken şu an yaşadığımız ortamda Devletimiz halkının yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Milletine aşık milletinin özlem ve taleplerinden doğan AK Parti iktidarlarının kazanımları sayesinde tüm afet bölgelerinde çok şükür çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde selden zarar gören binaların yıkım çalışmasına başladık vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin üstünde bizim için. Cuma günü geçtiğimiz ay ilimizde yaşanan afetten dolayı Rize’mizin evladı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Genel Merkezimizden AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Numan Kurtulmuş, Genel Başkan yardımcılarımız Hayati Yazıcı,Ömer İleri,Mustafa Şen, MKYK üyelerimiz, Rize Milletvekillerimiz Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı bölgemize gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. “Gidemediğin yer senin değildir” düşüncesiyle yaraların sarılması için selden etkilenen bölgelerde vatandaşlarımızla bir araya geldiler, onlarla görüşmeler gerçekleştirerek, gönüllere dokundular. Bizler her zaman milletimizin emrinde olduk, hep söylüyoruz efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bu minvalde de Halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturuyla yaraların acilen sarılması için tüm kademelerimizle hemşehrilerimizin emrinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI