İLHAMİ GÜNAYDIN PAZAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

İlhami Günaydın 20 Kasım 2014 Perşembe günü yapılacak olan AK Parti Pazar İlçe başkanlığı 5.olağan kongresinde aday oldu.

SİYASET 15.11.2014 10:58:56 343 5
İLHAMİ GÜNAYDIN PAZAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU
 Ak Parti Pazar İlçe başkanlığı 5.olağan kongresinde adaylığını Parti binasında açıklayan İlhami Günaydın yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

'Çok kıymetli Pazarlı hemşehrilerim.Çok değerli dava arkadaşlarım,Bugün burada 20 Kasım Perşembe günü yapılacak olan 5. olağan kongresinde aday adaylığımı açıklamak için sizlerin huzurlarındayız.Öncelikle kendimi kısaca tanıtmak istiyorum.

Gerçi Pazar halkı bizi iyi tanıyor.Siyasi geçmişim yaklaşık 30-31 yıldır aynı davaya hizmet etmekle geçti.

Bu davanın içinde bir nefer gibi çalıştım.2001 yılında partimiz kurulurken,kurucu yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım.2002 yılında İlçe başkanlığına atandım.Akabinde yapılan Partimizin ilk kongresinde aday oldum.Rize ilinde 2 liste halinde yapılan seçimi kazanan tek ilçe başkanıyım.

Zira Rizede bugün olduğu gibi hep tek liste istenmişti.O dönemde de maalesef tek liste ile seçime girme gerçekleşemedi.Tüm il ve ilçelerde tek liste olmasına rağmen sadece Pazar'da çift liste ile girilen seçimi kazanan tek kişi benim.

Bugün de geçmişte tek liste yapılmış olsaydı o gelenek devam ediyor olacaktı.Fakat 4. kongeriyede 2 liste olarak yaptık.Bugünde 5.olağan kongre gelenek haline gelerek yine 2 liste olarak yapılıyor.

Benim bugün göreve talip olmam bazı endişeler taşıdığım içindir.Endişelerimin de neler olduğunu kongrede açıklayacağım.Biz komisyonların adayı değil,misyonun adayıyız.

Delegenin adayıyız.Bu davanın adayıyız.Ben bunun için burdayım.Her seçimler bizim için çok önemlidir.Bilhassa 2015  yılı seçimleri çok daha önemlidir.Zira 2015 yılında yapılacak olan seçimler ülkenin kaderin değiştirecek seçimler olacaktır.Vesayet anlayışının ve darbecilerin anayasasını rafa kaldırılacağı,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kendi anayasasını yapacağı bir seçim olacaktır.Bu manada da 4.dönem Milletvekili Genel Seçimleri yapılacaktır.

Bu kadar köklü bir geçmişe sahip olan Pazar bugüne kadar henüz bir Milletvekili çıkaramaması bizi ve Pazar halkını derinden üzüyor.Böyle donanımlı bir ilçe geçmişten günümüze Ak Parti döneminde Milletvekili çıkaramamasına rağmen ilçe olarak her seçimde görevin layıkı ile yaparak hükümetimize gerekli desteği sağlamıştır.Bugüne kadar temsil edilemememiz bizi üzüyor.İnşallah güçlü yönetim ve dava bilinci ile bir milletvekili Pazar'dan meclise göndermeyi arzuluyoruz.
Bunu da inşallah başarırız.20 Kasım Perşembe günü yapılacak olan 5.olağan kongremizin ilçemize,ülkemize milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor,hepinizi sevgi,saygı ve muhabbetle selemlıyorum
' dedi.


kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
hasan
15.11.2014 13:03:02
Cok donanimli ve kulturlu nerde nasil konusacagini bilen. Pazarliya verdigi hizmetleri herkes bilir. Tebrik ediyorum. Umarim baskan olursun. Yolun acik olsun baskanim.

orhan
15.11.2014 16:23:07
senin hakkındır başkan

dayı
15.11.2014 16:24:24
tüm ilçe başkanları bir yerlere geldi.baktım sadece sizi harcamışlar

hayri
15.11.2014 16:25:32
cesaretinizden dolayı tebrik ederim.tek aday sultası bitsin artık

pazarlı
15.11.2014 23:18:22
İlhami Bey pazar için bir şans.Pazarımıza güzel hizmet vereceğine inanıyorum. Pazar teşkilatını birlik beraberlik içinde yöneteceği kanaatindeyim.Pazara bir ilçe başkanından ziyade bir abi olacaktır. Eğitime verdiği değeri kendi çocuklarının hepsini üniversite mezunu yapmasına görebiliriz.Aydın insan.Hayırlı olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI