İLÇE BELEDİYELERİNİ ZİYARET ETTİLER

CHP YDK Başkanı Av. Uğur Bayraktutan beraberinde YDK Üyesi İzmir Milletvekili Mahir Polat, YDK Sekreteri Sezgin Kaya ile birlikte Artvin’in kurtuluş törenlerine katılmak için geldiği İl’de İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ettiler.

SİYASET 8.03.2021 19:46:16 34 0
İLÇE BELEDİYELERİNİ ZİYARET ETTİLER

Hayati Akbaş

ARTVİN- CHP YDK Başkanı Av. Uğur Bayraktutan beraberinde YDK Üyesi İzmir Milletvekili Mahir Polat, YDK Sekreteri Sezgin Kaya ile birlikte Artvin’in kurtuluş törenlerine katılmak için geldiği İl’de İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerine Borçka Belediyesi ile başlayan CHP Milletvekilleri beraberlerinde CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz ile birlikte Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’ı ziyaret ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret ardından Başkan Orhan ziyaret ansına konuklarına hediyeler takdim etti.

Milletvekilleri daha sonra beraberlerinde CHP Hopa İlçe başkanı Şükrü Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri olduğu halde Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Ekmekçi nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilleri ve Sekter Kaya’ya teşekkür ederek birer Balıkçı teknesi maketi hediye etti.

CHP YDK Başkanı Av. Uğur Bayraktutan beraberinde YDK Üyesi İzmir Milletvekili Mahir Polat, YDK Sekreteri Sezgin Kaya ile birlikte beraberlerinde İlçe Başkan Taner Çakır ve Hopa İlçe başkanı Şükrü Aydemir olduğu halde Kemalpaşa Belediye başkanı Ergül Akçiçek’i makamında ziyaret ettiler. Heyeti makamında görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akçiçek, ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler verdi. Ziyaret sonunda günün anısına hediye vererek misafirlerini İlçe ’den uğurladı.,

Bayraktutan ve beraberindeki Milletvekili Polat ve YDK Sekreteri Sezgin Kaya, beraberlerinde CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ve İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Atabek olduğu halde son ziyaretlerini Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na yaptılar. Kurdoğlu’na kaybettiği yakını için Başsağlığı dileyen Bayraktutan ve Polat Kurdoğlu’ndan İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti ve konuklarına hediye takdim ederek Belediye kapısına kadar gelerek İlçe ‘den uğurladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı