İl Başkanı Avcı Saha ve Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

İl Başkanı Avcı yoğun bir tempoda teşkilat çalışmalarını yürütürken, diğer taraftan İlçelerde ve beldelerde ziyaretler gerçekleştirerek yatırımları ve sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. İl başkanı Avcı dün de Çayeli’

SİYASET 24.03.2018 16:33:57 48 0
İl Başkanı Avcı Saha ve Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

İl başkanı Avcı beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Abdülaziz Uzun, Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı ile birlikte Madenli Beldesine bağlı Maden ve Çamlıca mahallesine giderek hasar gören arazilerde incelemelerde bulundu. Mahallelilerden bilgiler alıp sorunlarını dinlediler.

İl başkanı Avcı Madenli Beldesindeki incelemelerin ardından Kadın Kolu ve Gençlik Kolu ilçe başkanları toplantısına katılarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur'un sunumuyla gerçekleştirilen seçim işleri değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı. Toplantıda İl Seçim İşleri Başkanı Yunus Çoruh, ilçe başkanları, gençlik kolu, kadın kolu başkanları ve ilçe seçim işleri birim başkanları yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı