İL BAŞKANI AV. ŞENOL ALPASLAN, YENİ YÖNETİM KURULUNU TANITTI

İL BAŞKANI AV. ŞENOL ALPASLAN, YENİ YÖNETİM KURULUNU TANITTI

SİYASET 16.10.2018 09:37:43 30 0
İL BAŞKANI AV. ŞENOL ALPASLAN, YENİ YÖNETİM KURULUNU TANITTI

AK Parti Artvin İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri yeni yönetim kurulunu tanıtmak için basınla bir araya geldi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Öğretmen Evi’nde gerçekleşen basın kahvaltısına AK Parti İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülser Güray ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulunmak için konuşma yapan Alpaslan, bu kahvaltının basın ile yeni yönetim kurulunun bir tanışma toplantısı olduğuna vurgu yaptı. İl Başkanı Alpaslan, “Merkez ilçe başkanlığım döneminde Erkan Beyin il başkanımız mevcut milletvekilimizin milletvekilliği adaylığı sürecinde bizlerde çeşitli mücadelelerde bulunduk. Çünkü teşkilat içerisinden gelen hepimizin Erkan Abisinin milletvekili adayı olduğu taktirde burada ki teşkilatların birbirine sıkı sıkıya kenetlenerek belki çok daha güçlü bir vizyon belki çok daha güçlü bir çalışma ortaya koyacaklarını biliyorduk. Hakikaten de Genel Merkez’de bizim bu talebimizi yerinde gördü. Haklı gördü ve İsrafil Bey’in de son derece erdemli tavrı ile beraber, milletvekilimiz Erkan Bey olarak seçilmiş oldu. Bugün de Artvin’imizi Mecliste ve her türlü mecrada temsil ediyor.

Akabinde bizler il başkanlığı görevine başladık. Yönetim kurulu çok yeniydi zaten. Beş aylık altı aylık bir yönetim kurulu vardı. Sizler de biliyorsunuz.

Zaten yenilenmiş bir yönetim kurulu ile karşı karşıya geldik. Ben de zaman ayırabilecek bizimle beraber devam edebilecek herkese yönetimde yer verdim” dedi.

Alpaslan açıklamasının devamında, “Birkaç arkadaşımız mevcut iş yoğunluğundan dolayı, birkaç arkadaşımızı da siyasi yorgunluktan kaynaklı mola talep ettiler. Bu onlar için nokta değildi onlar sadece virgül koymuş oldular. Yeni sinerji dolu insanlarımız yönetim kuruluna geldiler. Eski ve yeninin harmanlanmış hali ile yönetim kurulumuz ile kaldığımız yerden yola devam edeceğiz. Burada yeni bir hava oluşturdular yeni gelen arkadaşlarımız da.” ifade etti.

Yerel seçimlere dönük herhangi bir çalışma içerisinde olmadıklarının altını çizen Alpaslan; “Genel Merkez’imiz den bu hususla ilgili çalışma prensiplerini açıklamasını bekliyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız bizim belediye başkan adaylarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimize ilişkin kriterleri zaten çerçevelediler, çizilmiş durumda. Bizlerde Genel Merkez’imizden gelen talimat doğrultusunda çalışmalarımıza süratle başlayarak belki kamuoyu araştırmaları belki anketler belki ilçelerimizin şehirlerimizin önce gelen akil insanları ile yapacağımız istişareler sonucunda adaylarımızı belirleyerek sahada var olacağız. Mücadelemizi başlatıp devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Alpaslan konuşmasının sonunda AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı tanıtarak basın toplantısını sonlandırdı. Toplantı sonunda kahvaltıya katılan basın mensupları ile AK Parti Yönetim Kurulu birlikte günün anısına hatıra fotoğraf çekindiler


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI