İL BAŞKANI ANKARA'DA

YEREL SEÇİM TRAFİĞİ HIZLANDI!

SİYASET 2.10.2013 13:18:18 18 0
İL BAŞKANI ANKARA




AK PARTİ RİZE İL GENEL MECLİS GRUP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

                AK Parti Rize İl Genel Meclis Grup Toplantısı AK Parti Rize İl Başkanlığı Binası Toplantı Salonunda İl Başkan Vekili Muhammed Avcı Başkanlığında Yapıldı.

                Gerçekleşen Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Yakup Samangül, ve AK Parti Rize İl Genel Meclis Üyeleri Katıldı.

                AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammed Avcı'nın  Başkanlığında yaklaşık bir saat süren toplantıda Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Özel idare çerçevesinde yürütülmekte olan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yaparken,  önümüzdeki ay yapılması planlanan işler konusunda da guruba bilgi verdi.

                Gerçekleşen sunumların ardından aylık siyasi gelişmeler hakkında AK Parti grubunu bilgilendiren AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammed Avcı, 1 Ekim itibarı ile teşkilat istifalarının başladığını ve istifa sürecinin 31 Ekime kadar devam edeceğini belirtti.

                Avcı, İl Başkanımız Hikmet Ayar'ın genel merkezimizin tüm İl Başkanlarını Ankara'ya çağırması üzerine şuanda genel merkezimizde olağan üstü bir toplantıda olduğunu ve önümüzdeki süreçle ilgili aday adaylıkları konularında bilgilendirildiğini belirterek, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz bir basın toplantısı ile belediye başkanlığı aday adaylığı, belediye meclis üyesi aday adaylığı ve il genel meclis üyesi aday adaylığı ile ilgili safahat konusunda kamuoyunu bilgilendireceklerinin mesajını verdi.

                Ayrıca Avcı geçtiğimiz günlerde açıklanan demokratikleşme paketi hakkında da AK Parti grubuna detaylı değerlendirmelerde bulunarak 'Sayın Başbakanımızın gerçekleştirdiği basın toplantısı ile demokratikleşme paketi hakkında geniş bilgiler aldık. Bu olay Türk demokrasi tarihi açısından devrim niteliği oluşturabilecek hüviyette bir pakettir. Oluşturulan bu paket, ülkemizin anlında antidemokratik uygulamalar bağlamında yer etmiş kara bir geçmişi temizlemekle beraber, demokratik bir ülkede olması gereken hak ve inanç özgürlüklerinin de önünü açmıştır' ifadesini kullandı.             

                Yaklaşık bir saat süren toplantı devam eden çalışmaların masaya yatırılıp karşılıklı müzakerelerin ardından son buldu.

                   

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI