İki İlçenin Ak Parti Belediye Başkan Adayları belli oldu

Ak Parti iki ilçenin Belediye Başkanı adayını açıkladı

SİYASET 14.01.2019 13:34:05 102 0
İki İlçenin Ak Parti Belediye Başkan Adayları belli oldu

YENER BALKAYA “HAYDE KEMALPAŞA, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Ak parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı olarak Yener Balkaya ismi açıklandı. Yener Balkaya adaylığının belli olması ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli dostlar, sevgili Kemalpaşa halkı; 2019 yerel seçimlerde yeni ilçe olan Kemalpaşa’mıza Ak Parti Belediye Başkanı Adayı olmaktan, sizlere ve Kemalpaşa’mıza hizmet yolunda bu görevi üstlenmekten büyük mutluluk ve gurur yaşıyorum.

Sizlerin de desteği ile Kemalpaşa’mıza hizmeti üst seviyelere taşıyarak laik olduğu seviyeye getireceğiz. Çıkmış olduğum hizmet yolunda beni bu göreve laik gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanımız Sayın Dr. İsrafil Kışla ’ya, Artvin Milletvekilimiz Sayın Erkan Balta’ya, Kemalpaşa İlçe Başkanımız Sayın Ömür Rıfat Poshoroğlu’na, parti teşkilatıma, bu kararı alırken bizlere destek olan Kemalpaşa’mızın önde gelen isimlerine ve iş adamlarına, yüreği güzel Kemalpaşa halkına teşekkür ediyorum.
Gençlerimize gelecek, geleceğe ışık olmak için, o kişi bu kişi demeden ayırt etmeden, taşına toprağına olan sevgimizi yanımıza alarak birlik ve beraberlik içerisinde, şimdi Kemalpaşa’mıza hizmet zamanı.”

Yener Balkaya 1996 yılından 2016 yılına kadar burada çeşitli kurumlarda görev yaptıktan sonra Hopa’ya döndü. Hopa TSO’da Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Balkaya Hopa’da kurulu aile şirketinde Yönetim kurulu başkanı olarak ticaret yaşamına devam ediyor.

Arhavi’de Uzun zamandır merakla beklenen açıklama Hekimoğlu’nun sosyal medya paylaşımından da netleşti.

ARHAVİ-Arhavi’de Uzun zamandır merakla beklenen açıklama Hekimoğlu’nun sosyal medya paylaşımından da netleşti.

Arhavi Belediye Başkanlığı için Ak Partiden dört aday adayının olması ve son günlere kadar da kesin adayın netleşmemesi bazı spekülasyonlara neden olsa da Coşkun Hekimoğlu’nun adaylığı siyaseti iyi okuyanlarca zaten bekleniyordu.

Hekimoğlu 3. kez aday olmakla ilçe tarihinde bir ilke imza atmış oluyor. İki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hekimoğlu 1963 doğumlu, Gazi Üniversitesi İşletme mezunu.. Hekimoğlu evli ve iki çocuk babası..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI