İdris Melek'ten önemli açıklamalar!

Basın açıklaması yaptı!

SİYASET 21.08.2013 19:08:08 12 0
İdris Melek



'' Çamlıhemşin'de Yerel Seçim Heyecanı'' başlıklı
haber yorumda şahsımla ilgili yanlış anlaşılmalara yol açabilecek ifadeler kullanıldığı kanısındayım. Hem okur kitlenizi doğru bilgilendirmek , hemde bir gazeteci olarak doğru haberciliğin ''gazeteciliğin temel ilkelerinden biri''olduğuna inandığımdan ve haber sitenizin önemli bir işlevi yerine getirdiğini düşündüğümden bu açıklamayı sizlerle paylaşma gereği duydum.
- Ayder'de özellikle yaz aylarında ve festival gibi aşırı araç yoğunluğu yaşanan özel günlerde otopark ve trafik sorunu yaşandığı bir gerçektir.Ancak, Ayder'in çok özel bir satatüye sahip olduğu,milli park,SİT alanı ve doğal karakteri korunacak alan olduğu da bir gerçektir.Dolayısıyla yasal olarak mutlak koruma altında olan bir alanda otopark ya da yol yapmak mümkün değildir.Sorunun çözümü meclisimizce onaylanarak koruma kuruluna sunduğumuz ve 4 yıldır beklediğimiz Ayder Koruma Amaçlı Revize İmar planımızın onaylanmasıdır.ayder53
-Çöp sorunu tüm belediyelerde olduğu gibi bizim içinde önemli bir sorundur.Belediyemizin bu alanda çok önemli mesafe katettiğini,ilçe sınırları içerisinde çöp dökülmeyen ve depolanmayan tek belediye olduğumuzu,görev sahamızın dışında olduğu halde yayla ve bir çok köyümüzün çöplerini de toplayarak il sınırları dışına-Trabzon'a taşıdığımızı Çamlıhemşin halkı bilmektedir. Kimi özel günlerdejki aşırı araç yoğunluğu ve araçların konteynırlar önüne park yapması sonucu ve yaklaşık 140km öteye taşımadaki zaman kaybı da hesaba katıldığında bu konudaki eleştitrilerin insafsızca olduğunu belirtmek durumundayım.
-İktidar partisinden alınan araç ve mali desteklerin halka yansitılmadığı iddiası da gerçeği yansıtmaktan uzaktır.Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarının ilgili birimlerinden almış olduğumuz çöp kamyonu ve vidanjör ile yukarıda da belirttiğimiz üzre sadece mahallelrimizin değil,Dikkaya'dan-Kavruna, Behiceden-Mollaveyis'e Çamlıhemşin halkına hizmet veriyoruz. Proje karşılığı almış olduğumuz 159 bin tl'ye 40 bin tl de biz ilave ederek TOKİ yolunun betonunu döktük. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığımız 350 bin tl ile de TOKİ-Konaklar-İlçe Merkezi içme suyu ihalesini yaparak isale hattı çalışmasını başlattık.Mali katkılarından dolayı ilgili Bakanlıklarımıza ve emeği geçen kurum yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.
İlgili haber-yorumda ''halkın içinden biri olduğum'',''sevildiğim'',''güçlü aday olduğum'' ...vurguları için de teşekkür ediyor ve okurların takdirine bırakıyorum. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı