Her sabah bir mahallede toplanıyorlar!

Vatandaşlarla iç içe kahvaltı ziyafeti!

SİYASET 16.08.2013 15:07:07 10 0
Her sabah bir mahallede toplanıyorlar!





AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahın Erken Saatlerinde Merkeze İlçeye Bağlı Pehlivantaşı Mahallesini Ziyaret Etti.

               
                  Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ' her cuma sabahı bir mahallemiz veya köyümüzü ziyaret edeceğiz' kararını aldıktan sonra hemen harekete koyulan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı, ilk olarak Rize Merkez İlçeye bağlı Pehlivantaşı Mahallesine konuk oldu.

               
                     Kılınan sabah namazı sonrası AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Âlim ve yönetimi, Pehlivantaşı Mahalle Başkanı ve vatandaşlar ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı.

               
                     Kahvaltı sonrası vatandaşlar ile hasbıhal gerçekleştiren Âlim, Pehlivantaşı mahalle başkanından mahalle içi problemleri dinledi ve çözüm yollarını masaya yatırdı. Bölgede yapılan yatırımları da değerlendiren Âlim, çalışmalar esnasında mahallede oluşan her hangi bir sorunun olup olmadığını, gerçekleşen çalışmaların vatandaşa nasıl yansıdığını sordu.  

               

                    Yaklaşık dört saat süren ziyaret sonrası duygu ve düşüncelerini belirten Merkez İlçe Başkanı Âlim 'bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, partimizin her kademesince vatandaşımızı ayağımıza getirmeyi değil, vatandaşımızın bizzat ayağına gitmeyi ilke edinmiş, varsa problemleri ve varsa çözüm önerilerini bizzat yerlerinde görüp dinlemeyi kendimize görev edinmişiz. Zaman ayırt etmeksizin, gerek sabahın erken saatlerinde gerek gece vaktinde vatandaşımızın ayağına gitmeye devam edeceğiz' şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI