Hayırlı Olsun Ziyareti!

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman`ı Makamında Ziyaret

SİYASET 25.09.2013 21:01:01 6 0
Hayırlı Olsun Ziyareti!



AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı ve Yönetimi Rektör Karaman`ı makamında ziyaret ederek kayıt döneminde öğrencilerle yaşadıkları diyalogları istişare ettiler.Yaklaşık iki saat süren ziyarette İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı Başbakanımız ve Genel Başkanımızın ismini taşıyan üniversitemizin gerek şuan ki mevcut yapılanması, gerekse ileriye dönük yatırımlarında AK Gençlik olarak her konuda yardımda bulunmak istediklerini söyledi.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman`ın gerçekleşen ziyaretten son derece memnun olduğunu belirtmesinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı 'Sayın hocamıza yeni görevlerinde başarılar dilemek ve mevcut duruma ilişkin bazı konuları istişare etmek için buradayız. Üniversitemizin her geçen yıl artan mevcuduna binaen her yıl üniversite öğrencilerimizle daha sık diyaloga girme adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu sebeple yeni kayıt döneminde üniversitemize kaydolan tüm öğrencilerimizi ve tüm akademik personelimize yeni yılın hayırlar getirmesini diliyoruz. Siz değerli hocamızın bu yoğunluk içerisinde iki saate yakın bir süreyi bizlere ayırmasından dolayı ve bu sıcak ortamda bizleri konuk etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden Yazıcı ' Yeni kayıt döneminde ilimize dışarıdan gelen öğrencilerimizin sorunlarını ve sorularını rektörümüz ile paylaşarak istişare etme fırsatı bulduk. İnanıyorum ki il gençlik kolları mensupları olarak, ilimize özellikle dışarıdan gelen arkadaşlarımızı en iyi şekilde bilgilendirip, şehrimizin tanıtımına, ilimizin ileri gelenleriyle yaptığımız bu tip istişareler ile birlikte büyük katkı sağlayacağız' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı