Haşimoğlu Çamlıhemşin ve Ayder için konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize Mitingi ardından kaçkar53.com'a açıklama yapan Haşimoğlu'nun yanında ise kendisine tam destek veren Yukarı Şimşirlik Köyü Muhtarı Faik Aydoğdu'a açıklama yaptı.

SİYASET 21.03.2014 18:29:06 40 1
Haşimoğlu Çamlıhemşin ve Ayder için konuştu
Çamlıhemşin Belediye Başkan adayı Osman Haşimoğlu kaçkar53.com'a özel açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize mitinginden sonra kendisi ile yaptığımız görüşmede Yukarı Şimşirli Köyü Muhtarı Faik Aydoğdu ile birlikte ayrı ayrı açıklamalarda bulundu.

Muhtar Aydoğdu ' Bu seçim Çamlıhemşin'in kader seçimidir.Hisleri bir kenara bırakarak Çamlıhemşin El Ele vererek,omuz omuza vererek İktidar Partisi Ak Parti Adayı Öz ve Öz Çamlıhemşinli Osman Haşimoğluna destek vermek gerekiyor.Bu Fırsatı Çamlıhemşin çok iyi değerlendirmelidir.'dedi.

ÇAMLIHEMŞİNİ BEKLEYEN SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI

Çamlıhemşin nufüs olarak belki azdır.Lakin Ülkemizin Turizm alanında lokomotif bir ilçesidir.Yaz aylarında Birçok Büyükşehir ili ile başbaşa gitmektedir.
O yüzden Çamlıhemşin Rize ve İlçeleri ne kadar önemli ise işte O kadar önemlidir.

AYDER'SİZ ÇAMLIHEMŞİN OLMAZ

Çamlıhemşin'e bu değeri veren Ayder'dir.Çamlıhemşin'i ele alırken Sadece İlçe olarak değil Ayder ve diğer bölgeleri de ele alarak değerlendirmek gerekir.
Ayder birçok hizmet bekliyor.Burada Merkezi Hükümet ve Yerelde Belediyenin yapması gereken önemli işler mevcuttur.

Biz ekip olarak sorunları biliyoruz.Başbakanımız,İl teşkilatı,Bakanımız ve Vekillerimiz aday olmamı istediler.Bende görevden kaçmam ve kaçamam bu Çamlıhemşine haksızlık olurdu.Çok değerli Çamlıhemşin seçmeni bu dönemde bize görev vereken seçtikleri takdirde Çamlıhemşin,Ayder ve bu bölgelerde Turizme açık Yaylalara yeni kalkınma ve destekleme Projeleri hazırlayacağız.Bir kısmı zaten hazırdır.
AYDER İÇİN ÖNCELİKLİ YATIRIMLAR

Sayın Başbakanımızın bugün Rize'de açıklamış olduğu KAYAK MERKEZİ buna bağlı TELEFERİK ve HAVAALANI işte bu yatırımlar öncelikli olanlardır.Bunların çok yakın takipçisiyiz.Ayder Teleferik ile adeta uçar.Örneği Batum ve Orduda var.Bu Bölgeye katkı sağlayacak olduğu gibi Rize'nin de en büyük Turizm kaynağı olacaktır.Allah nasip ederse biz bunu yapacağız.
KENTSEL DÖNÜŞÜM

Çamlıhemşin Belediye başkan Aday adayı Osman Haşimoğlu, hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'ni desteklediklerini söyledi.

Çamlıhemşin'in hak ettiği yerde olabilmesi ve bir çok hayatı önem arz eden büyük projelerin hayata geçirilebilmesi için Ak Belediyeciliğin şart olduğunu belirten Haşimoğlu,

Vatandaşlar mağdur edilmeden hayata geçirilmeye çalışılan Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilçe için bir şans olduğunu kaydederken ,Yerel seçimlerin kazanılması halinde Çamlıhemşin'de hayata geçirilmesi planlanan bu proje, Çamlıhemşin için büyük bir şanstır. Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz ve istiyoruz ki Çamlıhemşin büyüsün, gelişsin, daha yaşanabilir bir kent olsun. Bu, durup dururken kendiliğinden olacak bir şey değil. Bunun için bu tarz projeler geliştirip hayata geçirmek gerekir. Eğer proje yapmazsanız, hizmet üretmezseniz nasıl gelişeceksiniz? Çamlıhemşin'in kentsel dönüşüm projesi gibi çalışmalarla önünü açabiliriz. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Sorumluluk almaktan kaçamayız. Hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'ni destekliyoruz. Çamlıhemşin'de görev yapan hiçbir memur veya çalışan başka bir yere gönderilmemesi için herkese yetecek kadar konut inşa edilmesi gerekiyor.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Kamil Bal
21.10.2014 07:07:50
çamlıhemşin'de doğal ortama dokunmadan, yaşamı kolaylaştırmak için yapılabilecek her şey, takdire şayandır. elinize, emeğinize sağlık!.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı