Hasan Karal'dan Tarihi Mesaj

Kalkandere Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan ve Kalkandere'de Esnaf ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal,Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir.

SİYASET 8.03.2014 09:26:42 17 0
Hasan Karal

Haber ve Fotoğraflar: B.ALİ KAVALCI
 
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Kalkandere  Ak Parti Danışma Meclisi toplantısında 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kalkandere Belediyesi Sosyal tesisiler toplantı salonunda yapılan Danışma Meclisi de konuşan milletvekili KARAL, 'Türkiye'yi yıllar sonra içeride ve dışarıda başta ekonomi olmak üzere her alanda ayağa kaldıran ve dünyanın itibarlı, sözü gecen ülkeleri arasına yükselten Başbakanımızı ülkenin yönetiminden uzaklaştırmak için küresel güçlerin dışardan ve içeriden hazırlanan işbirlikçi oyunlarla netice bu seçimlerde netice elde etmek için hiç bir zaman bir araya gelemeyen parti şimdilik bir araya gelmiş bulunmaktadırlar.

Rizeli vatandaşlarım bu oyunlara gelmez ve bu oyunları kuranlara 30 Mart'ta sandıkta gereken cevabı verecektir.

Başbakanımıza en güçlü ve güzel desteği Türkiye genelinde memleketi Rize'den en yüksek oy oranını elde etmekle olacaktır.

Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir.

Çünkü Türkiye geçmişte her on yılda bir çok önemli badireler atlatarak, çok sayıda demokrasi şehitleri vererek bu günlere kolay gelmedi.

milletin adamları dediğimiz rahmetli Menderes, rahmetli Özal, rahmetli Erbakan'dan sonra  şimdi de yıllar sonra Türkiye'nin ve dünya Müslümanlarının en çalışkan, en başarılı, en sevilen dünya lideri kıymetli başbakanımıza yönelik bu hain tuzakları milletimiz 30 Mart'ta Başbakanımıza ve onun Ak Partisine vereceği oylarla bu kırlı işbirlikçi oyunu bozacaktır.

İktidarımızda geri kalmışlık zincirini kıran Kalkandere İlçemiz 11 yıllık iktidarımız süresinde başta yep yeni bölge mimarisine uygun hizmet binaları, eğitim, sağlık, yeni yollar, organize sanayi ve benzeri her alanda proje ve yatırımlarımlar la  Rize'nin modern ilçeleri arasında yer almıştır. Yeni polis Yüksek okulumuz, organize sanayimiz, Rize-Erzurum yolunun yakın gelecekte Kalkandere'den geçmesiyle Kalkandere'nin ekonomik ve sosyal talihi yüzde yüz değişecektir.'
diye konuştu.

         Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Danışma Meclisi toplantısının ardından, Ak Parti Kalkandere Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Nihat Çolak, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Milletvekili Karal'ın Danışmanı Adnan Kahya, Ak Parti Kalkandere İlçe Başkanı Erkut Tüfekçioğlu ve İlçe Teşkilatı Yönetimi, Ak Parti Rize İl  Başkan Yardımcıları İsmail Hakki Şentürk, Savaş Tabak, Sabit Karafazli, Mahmut İlkay Katırcı, Murat Artan, Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, AK Parti seçim bürosunu ziyaretin ardından esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Karal ve Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak beraberindeki davetlilerle birlikte Nizamettin Turan'a ait iş yerinin açılışını yaptı. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı