Halkla Bayramlaştı

Bayram namazı sonrası vatandaşlarla camide bayramlaştı.

SİYASET 15.10.2013 19:59:59 24 0
Halkla Bayramlaştı
                  




MİLLETVEKİLİ KARAL ORTA CAMİDE CEMAATLE BAYRAMLAŞTI
            Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberinde, Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Ak Parti İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Hakki Şentürk ve Rize Yeşilay Temsilcisi B. Ali Kavalcı ile birlikte,

Rize Merkez Eski Orta Camide kurban bayramı namazını kalabalık bir cemaat topluluğu ile birlikte kıldı. Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kurban bayramı namazının ardından Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin,

Rize Müftülüğü Vaizi Mustafa Çakır, Eski Orta Camii İmam Hatipleri Naim Özgen, Abdulvahit Avcı ve Mustafa Karadeniz’le birlikte cami cemaati ve bayram namazına katılan çocuk ve gençlerle bayramlaştılar.

Cami çıkışında kendisi için satın aldığı Rize’ye özgü bayramdan bayrama üretilen simit türü ekmeklerden yakınındaki cemaate de hediyede eden, Rize Milletvekili Hasan KARAL, ”Mübarek kurban bayramının, tüm Türkiye genelinde, İslam Âleminde ve Rize’mizde kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularımızın en üst seviyeye yükseldiği ve bayramdan sonrada devam ettirildiği sevgi, kaynaşma ve dayanışma atmosferi içerisinde geçmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Başta Mısır, Suriye, Irak, Filistin,  Myanmar, Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere, dünyanın her yerinde acı ve ızdırap çeken, zulme uğrayan, Müslüman kardeşlerimizin ve tüm İnsanların bir an önce huzur, güven, barış ve istikrara kavuşmalarını Allah’tan diliyorum. Bu duygularla tüm Rizeli hemşerilerimizin, büyüklerimizin, çocukların ve gençlerimizin mübarek kurban bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”
dedi.

 
Haber: B.ALİ KAVALCI

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı