Halkıyla Bir Arada!

R.T.E Vakfı Toplantısına Katılmak ve bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rize Millet Vekili Hasan Karal, Ak Parti İstanbul Millet Vekili İsmail Safi, Cami Önünde Vatandaşlarla bir araya

SİYASET 9.11.2013 09:53:53 16 0
Halkıyla Bir Arada!



Bir Dizi açılış ve programa katılmak üzere bugün Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı ve beraberindekiler , Cuma Namazı çıkışında Rize Sahil Cami önünde Sıcak mesajlar verdiler.

Rize R.T.E Üniversitesi Vakfı Toplantısına Katılmak ve bir dizi açılışlarda bulunmak üzere bugün Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Ak Parti Rize Millet Vekili Hasan Karal, Ak Parti İstanbul Millet Vekili İsmail Safi, Cami Önünde Vatandaşlarla bir araya geldiler.

Bakan Hayatı Yazıcı Cami önünde seyyar satıcıyla bir süre sohbet edip burada bulunanlara sıcak mesajlar verdi.

Bakan Yazıcı ve beraberindekiler Sahil Cami yakınındaki bazı Esnafları’da kısa bir süre ziyaret ettiler.

Bu kısa Esnaf ziyaretinde Bakan Yazıcı’ya Rize Millet Vekili Hasan Karal, İstanbul Millet Vekili İsmail Safi, Rize eski Valisi ; İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Valisi Nurullah Çakır,Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı,Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ,Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bazı Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ve partililer eşlik etti.

Ziyaret Üniversitesi Toplantı sohbet Rizeye Rizede Rize Valisi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize RAL program Nurullah Çakır Müdür Millet Emniyet müdürü Emniyet Bugün Belediye Başkan Başkanı Ak Parti  Rizede Devlet Erkanı Halkıyla Bir Arada! Ziyaret Üniversitesi Toplantı sohbet Rizeye Rizede Rize Valisi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize RAL program Nurullah Çakır Müdür Millet Emniyet müdürü Emniyet Bugün Belediye Başkan Başkanı Ak Parti  Rizede Devlet Erkanı Halkıyla Bir Arada! Ziyaret Üniversitesi Toplantı sohbet Rizeye Rizede Rize Valisi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize RAL program Nurullah Çakır Müdür Millet Emniyet müdürü Emniyet Bugün Belediye Başkan Başkanı Ak Parti  Rizede Devlet Erkanı Halkıyla Bir Arada! Ziyaret Üniversitesi Toplantı sohbet Rizeye Rizede Rize Valisi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize RAL program Nurullah Çakır Müdür Millet Emniyet müdürü Emniyet Bugün Belediye Başkan Başkanı Ak Parti  Rizede Devlet Erkanı Halkıyla Bir Arada! 

 

HABER:FOTO:OSMAN KÖSEOĞLU





Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı