HALKIN ADAYI BİZİM ADAYIMIZDIR

Karal, adayların, kamuoyu yoklaması ile belirleneceğini söyledi.

SİYASET 17.10.2013 10:13:13 10 0
HALKIN ADAYI BİZİM ADAYIMIZDIR





Rize Milletvekili Hasan Karal, yaklaşan seçimlerde izleyecekleri stratejiyi anlattı. Karal, adayların, kamuoyu yoklaması ile belirleneceğini ve halkın teveccühünü alanların aday gösterileceğini söyledi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ile merkez ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ve Rize Öğretmenevi’nde yapılan Köy ve Mahalle Başkanları toplantısında konuşan Karal, Köy ve Mahalle Başkanlarına çok iş düştüğünü ve yaklaşan seçimlerde halkın partisi olan Ak Parti’nin adayının, halkın teveccühünü kazanmış birisi olacağını vurguladı.

Yaklaşan seçimlerde temel stratejilerinin belli olduğunu ve bu stratejiyi Başbakan Erdoğan’ın belirlediğini ifade eden Rize Milletvekili Hasan Karal, “Arkadaşlar biz halkın istediği adaylar ile yolumuza devam etmek durumundayız. Yaklaşan seçimler nedeni ile teşkilat mensubu olmanızdan dolayı sizlere gelip yardım talebinde bulunanlar olacaktır. ‘Ben de belediye başkanı olmak istiyorum, benim elimden tut’ veya ‘beni destekle’ diyen olacaktır. Arkadaşlar, kimse kusura bakmasın; bizim bu seçimlerdeki hedefimiz en yüksek oyu almak. Bu gayeyi de ancak halkımızın istediği adayla gerçekleştirebiliriz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı