GÖREVE GELDİĞİNDEN BUGÜNE GEÇEN 2 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Arhavi Belediye Başkan Vasfi Kurdoğlu makamında yerel ve Ulusal Gazete temsilcileri ile birlikte 2 yılını değerlendirdiği bir Basın toplantısı yaptı.

SİYASET 13.04.2021 17:22:33 25 0
GÖREVE GELDİĞİNDEN BUGÜNE GEÇEN 2 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, iki yıllık icraatlarını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kurdoğlu, belediye makamında gerçekleştirdiği basın toplantısında göreve başladıklarından bu tarafa gerçekleştirdiği projeler ve önlerinde yapmayı bekleyen çalışmaları anlattı.

31 Mart Yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçtiğini belirten Kurdoğlu, basın temsilcilerinin sorularını da cevapladı. Seçim de söz verdikleri projelerin bir kısmını hayata geçirdiğini, bazılarının ise iki yıl içinde tamamlanacağını vurgulayan Kurdoğlu, şunları kaydetti: “Belediye yönetimde ikinci yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bunun son 1 yıllık süreci ne yazık ki dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi ile geçti. Yerel yönetim anlayışımız ilkleri doğrultusunda Arhavi Belediyesini dürüst liyakatli, hesap verebilir, şefkat bir şekilde yönetiyoruz. Şehrimizde ihtiyaç olduğunu tespit ettiğimiz bir takım farklı çalışmaları da hayata geçiriyoruz. Yaptığımız ve bitirdiğimiz projeler ise, köylü kadınlar pazarı, dere boyu yürüyüş ve dinlenme alanları kapalı zafer çelenk çarşısı onarım ve fıskiyeleri yenileme, festival alanı yenileme, mero hayvan bakım evi, birçok mahallelerde yol ve betonla çalışmaları, yaptık Harcamaları azaltarak tasarruf ettik Ne söz verdikse yapıyoruz yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kurdoğlu “Geçmiş dönemlerde yapılan bazı çalışmalara maliyetinin 10 kati masraf ederek Belediyeyi Borç batağına saplayan mantığa biz dur dedik ve önümüze konan borçlardan makul olanları ödemeye de devam ediyoruz” dedi.

Toplantıda basın mensuplarının tüm sorularını cevaplayan Kurdoğlu ”Lütfen bizi takip edin, yapmaya söz verdiğimiz ve yapamadığımız işlerle ilgili bizi eleştirin ki bizde yanlışımızdan dönelim” dedi.

Toplantı toplu çekilen fotoğraf ardandan sona ererken Kurdoğlu Basın mensuplarına ilgileri içinde teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı