GENÇLER KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ.

GENÇLER KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ.

SİYASET 2.01.2019 13:13:31 81 0
GENÇLER KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ak parti Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği sabah kahvaltısı programına İlçe Başkanı İlyas Güven ve Belediye Başkanı Nedim Cihan’da katılarak üniversite gençliğinin sorun ve taleplerini dinlediler.

Hopa Ak parti İlçe Başkanı İlyas Güven Kahvaltı programında, “Gençlerle olan elektriğimizi iyi alıp verirsek inanıyorum ki 31 Mart yerel seçimlerinde arzuladığımız başarıyı tekrardan elde edeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı İlyas Güven teknoloji bağımlılığının gençler üzerindeki en büyük tehdit olduğuna dikkat çekerek, İlçedeki Üniversite öğrencilerinin de KYK yurtlarından beklentilerini de dinleyerek bu yıl içerisinde açılan gençlik merkezinin de öğrenciler tarafından daha fazla faydalanılmasının gerekliliğini ifade etti.

Belediye Başkanı Nedim Cihan ise geride kalan süreçte ilçede yapılan hizmetleri ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Kahvaltı programında Belediye meclis üyeleri ve önceki dönemlerde Ak parti Hopa gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulunan başkanlarda katıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI