Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığına Atama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu A takımını oluşturduktan sonra partisinin il başkanlarını da belirlemeye devam ediyor .

SİYASET 12.08.2021 10:14:12 61 0
Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığına Atama
Rize İl Başkanı olarak atanan Osman Civelek ilk açıklamasında “Şimdi ‘yeni bir hal’ ve ‘yeni şeyler söyleme” zamanıdır. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa etme ideali olanlar söyleyebilirler.” İfadesini kullandı.
Civelek açıklamasına şu şekilde devam etti; “İnsanlar yalnızca konuştukları şeylerden değil sustukları şeylerden de sorumludur.” Bu sorumluluk bilinciyle, bütün baskılara ve oluşturulan korku atmosferine rağmen cesaretle, samimiyetle ve basiretle , sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde GELECEK PARTİSİ kurulmuştur. Şimdi ‘yeni bir hal’ ve ‘yeni şeyler söyleme” zamanıdır. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa etme ideali olanlar söyleyebilirler. Yapılan istişareler sonucunda ve sayın genel başkanımızın takdirleriyle Gelecek Partisi Rize Kurucu İl Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Güven ve teveccühleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim aldığımız sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Aşağıda özetlemeye çalıştığım partimizin temel amaç ve değerleri doğrultunda “yeni bir ufka” ve “yeni bir geleceğe” yürüme iradesine sahip tüm vatandaşlarımızı TÜRKİYE’MİZİN VE RİZE’MİZİN GELECEĞİNDE sorumluluk almaya davet ediyorum.
'HER VATANDAŞIMIZIN HAYATINA DOKUNMA DÜŞÜNCESİYLE YOLA ÇIKTIK'

Amacının hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden Rize'ye hizmet etmek olduğunu ifade eden İl Başkanı Civelek, 'Onurlu geçmişimiz ve enerjimizle hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden tüm Rize ve Rize'lilere hizmet etmek için yola çıktık. Gelecek Partisi olarak, 'Dik duracağız, Doğru söyleyeceğiz, Düz yürüyeceğiz, Her zaman ve Her Şartta Milletimizin Yanında Olacağız.' Tüm yönetimimiz ile insan hak ve özgürlüklerinin savunucusu olarak çalışmak istiyoruz. Bu makamlar geçici ve emanettir.İl başkanı Civelek ;Bu yolda yegane hedefimiz , ''Gelişmiş bir Rize , mutlu bir Millet ! '' sözleriyle açıklama yaptı .

Doğancan İlek


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı