FATİH ERBAKAN: Artvin’de İlçe ziyaretlerinde coşkuyla karşılandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Artvin’de İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılmak üzere geldiği Artvin’de İlçe ziyaretlerinde coşkuyla karşılandı.

SİYASET 12.04.2021 11:33:03 26 0
FATİH ERBAKAN: Artvin’de İlçe ziyaretlerinde coşkuyla karşılandı.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Artvin’de İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılmak üzere geldiği Artvin’de İlçe ziyaretlerinde coşkuyla karşılandı.

Uçakla Trabzon’a gelen Erdoğan burada partililer tarafından karşılanarak kalabalık bir konvoyla Artvin’e geldi.

Artvin İl sınırında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından çiçekle karşılanan Erbakan başkan Kurdoğlu’na nazik davranışı için teşekkür etti. Beraberinde İ Başkanı Talip Sücü ve İl ve İlçe Başkan ve yöneticiler ve partililer tarafından konvoyla önce Arhavi’ye gelerek İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Hopa’ya geldi. Hopa Meydanında kendini karşılayan Partililere teşekkür konuşması yapan Erbakan daha sonra Murgul ve Borçka İlçelerini ziyaret ettikten sonra uzun konvoyla birlikte Artvin’e gelerek burada İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanı Talip Sücü ve İl yöneticileri tarafından coşkuyla karşılanan Fatih Erbakan burada İl yönetimi ile bir toplantı yaptı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Talip Sücü’da İl genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek “İl Genelinde tüm ilçelerimizde örgütlenme çalışmalarımızı tamamladık ve her geçen gün partimize üye olanların sayıları ciddi anlamda artmaya devam ediyor. Sizleri Artvin’imizde görmekten büyük onur duyduk “Hoş geldiniz” dedi.

Artvin İl ziyaretinde esnafları da ziyaret eden Erbakan ikinci gün çalışmalarına Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Erbakan daha sonra İl Başkanlığı tarafından AÇÜ, Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi salonunda “Anadolu Buluşmaları-Yeniden Büyük Türkiye” toplantısına katılarak burada bir konuşma yaptı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı konuşmada ' Adalet olmadan huzur olmaz, barış olmaz, ekonomi, olmaz, yatırım olmaz, gelişme olmaz, kalkınma olmaz' dedi.

Erbakan “Milli görüş olarak dünyadaki kötü gidişata kayıtsız kalamayacaklarını” belirterek, 'Bizim 'Sadece kendimi kurtarayım, çoluk çocuğumun

rızkını kazanayım, rahatıma bakayım, sadece namazımı kılayım, orucunu tutup hacca, umreye gideyim' deme imkânımız asla yoktur. Çünkü 7 milyar insanın kul hakkının çiğnenmesi bizden sorulacak. Erbakan hocamızın da Almanya'da muazzam imkânları bırakıp burada mücadele etmesinin arkasında yatan asıl sebep budur' dedi.

Türkiye'de halkın refahını artıracak ekonomik kaynağın milli kaynaklarda var olduğunu ifade eden Erbakan, 'Paylaşımda adalet prensibine sahip olmak lazım. Paylaşımda adalet prensibine sahip olup uygulamak için de milli görüş ruhu lazım. Esnafa, vatandaşa, çiftçiye yok yok. İmtiyazlılara gelince çok çok çok. Böyle giderlerse sandık konduğunda vatandaş da 'Size oy yok yok yok' diyecek. Bu ülkenin şahlanması mümkündür. Allah bize yeteri kadar imkân, kaynak vermiştir. Mesele o nimetin bölüşülmesinde' diye konuştu

Halkın selamet bulmasının sadece ekonomiye bağlı olmadığını, adaletin de tesis edilmesi gerektiğinin altını çizen Erbakan, 'Bir ülkede adaletin tesis edilmesi lazım. Adalet olmadan huzur olmaz, barış olmaz, ekonomi olmaz, yatırım olmaz, gelişme olmaz, kalkınma olmaz. Türkiye'de sadece ekonomi noktasında değil, adalet noktasında da sorunlar görüyoruz. Biz adaleti de tahsis edeceğiz. Bu ülkede paylaşımda adaleti sağlayacak olan da biziz, yönetimde adaleti sağlayacak da biziz. Bu milletin derdine derman olacak olan da biziz' ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan toplantı sonrası Artvin ziyaretini tamamlayarak İl’den İl yöneticileri tarafından uğurlandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı