Dr.Ahmet Basa'ya Bakan Yazıcı'dan tebrik ziyareti

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Pazar Belediye Başkanlığını kazanan Dr.Ahmet Basa'ya tebrik ziyaretleri yapılıyor.Bakan Yazıcı ve beraberindekiler Belediye önünde halka hitap ettiler.

SİYASET 31.03.2014 15:07:28 168 1
Dr.Ahmet Basa
 Yorucu bir seçim maratonundan sonra Pazar Belediye Başkanlığını 2.kez kazanan Dr.Ahmet Basa'ya ziyaret akını başladı.

Makamında gelenleri karşılayan Başkan Basa'ya İlk gününde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal,Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar,

Rize Belediye başkanlığını kazanan Prof.Dr.Reşat Kasap, ve teşkilat mensupları Ak Parti Seçim arabası ile Pazar Belediyesinin önünde halka hitap ettiler.

Burada konuşma aracında davet edilen Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'nın hazır bulunduğu araçta;


Bakan Yazıcı yaptığı konuşmada ' Tebrik ve teşekkür ziyaretlerinde bulunuyorum.Türkiye Genelinde olduğu gibi Rize il ve ilçelerinde de Ak Partiye verilen destek için teşekkür ediyorum.

Özellikle Pazar İlçesinin seçimde göstermiş olduğu üstün çalışma sonucu 2.Kez Pazar Belediye Başkanlığına Dr.Ahmet Basa'yı oturtması bizi çok memnun etmiştir' söyleyen Bakan Yazıcı  'Ahmet Başkan hakkında yanılmadığımızı sizin o parlayan gözlerinizin içine bakarak gördük.Ve kararımızı verdik'. Ve,yine 'Ahmet Başkan çok farklı bir kişilik taşıyor'deyince kalabalık arasıdan hep birlikte' adam gibi adam' sesleri yükselince bakan Yazıcı' Evet tam da öyle adam gibi adam' sözleri büyük alkış aldı.

Bakan Yazıcı ve beraberindekiler daha sonra Pazar'dan ayrıldılar.




Anahtar Kelimeler:
murat akbas sayin belediye baskanim tebrikler allah yolunu acik etsin
1.04.2014 20:25:10
Sayin belediye baskanim tebrikler allah yolunu acik etsin ben beyaztas mahallesi akparti genclik kolu baskani murat akbas sif senin icin istanbuldan geldim baskanim tekrardan tebrikler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI