DEVA PARTİSİ İLÇE KONGRELERİ DEVAM EDİYOR.

Borçka İlçe Kongresine tek liste ile giren Ömer Aydemir İlçe Başkanı seçildi.

SİYASET 17.02.2021 14:14:03 14 0
DEVA PARTİSİ İLÇE KONGRELERİ DEVAM EDİYOR.

Turgut Topal

BORÇKA-Artvin’de DEVA Partisi örgütlenme çalışmalarına devam ediyor. Örgütlenme çalışmalarını tamamladığı ilçelerde de Kongre çalışmalarına hız veren DEVA Partisi Artvin İl Örgütü Borçka’da örgütlenme çalışmalarını tamamlaması ardından ilk olağan kongresini parti binasında yaptı.

Parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongreye davetli konukların katılması gözlerden kaçmadı. Kongre divanın oluşması ardından gündem gereği saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal marşı okundu. Parti kuruluş çalışmaları hakkında üyelere bilgiler verilmesi ardından konuşmalara geçildi.

Parti üyelerinin yaptığı konuşmaların ardından İlçede partinin örgütlenme çalışmalarında aktif rol oynayan Ömer Aydemir listesi ile ilk seçilmiş başkan olarak göreve devam etmek istediğini söyledi. Özdemir kongrede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Değerli misafirler Artvin Borçka ilçesinin demokrasi ve atılım Partisinin birinci olağan Kongresi’ne “hoş geldiniz”. Sözüme başlamadan önce Irak’ın kuzeyinde Gara bölgesinde bir mağarada 13 masum vatandaşımız PKK terör örgütü tarafından şehit edildi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun terörü lanetliyoruz Pandemi dolayısı ile bize kongre olanağı sağlayan Borçka kaymakamı Ali Osman Bulat beye teşekkür ediyorum. Burada bulunan emniyet mensuplarına basın mensuplarına ilçe Seçim müdürlüğüne Engin Bey ve Çiğdem hanıma İl Başkanı Hilmi Yazıcı'ya il merkez ilçe başkanı Yasin Yılmaz'a DEVA Partisi Genel başkanı Ali Babacan’a, DEVA Partisi kurucu arkadaşlarıma, DEVA Partisi delegelerime DEVA Partisi üyelerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Pandemi dolayısıyla sizi fazla bekletmek istemiyorum. Kongremize katılan il başkanımız Sayın Hilmi Yazıcı beye de teşekkür ediyorum. Partimiz Borçka halkına Artvin’e Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun. Allaha emanet olunuz partimizin amblemi olan damla ile başladık nice denizlere ve okyanuslara kadar devam. Saygılar sevgiler” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından gündem gereği seçimler maddesine geçildi ve Ömer Aydemir Yönetim Kurulu listesi ile beraber oybirliği ile Borçka İlçe Başkanı seçildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı