Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla'dan Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hopa’ya geldi.

SİYASET 13.06.2020 14:10:46 81 0
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla

Hayati Akbaş

HOPA- Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hopa’ya geldi.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven ve İl Genel Meclisi üyesi Hüsnü Çakır tarafından karşılanan Kışla Çoruh Üniversitesi Hopa Yerleşkesini ziyaret ederek önümüzdeki süreçte üniversiteyle alakalı yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hopa’da Orta Hopa mahallesindeki ÇAYKUR’a ait depoların bulunduğu sekiz dönüm arazinin Üniversite ye devrinin yapıldığını hatırlatarak 400 kız 200 erkek öğrenci kapasiteli kredi yurtlar kurumuna ait yurtlarla öğrenci barınma sorunun büyük ölçüde giderildiğini sözlerine ekleyen Kışla, milletvekilliği yaptığı süre içinde önüne gelen yatırım ve sorunların neredeyse tamamına yakınını çözdüklerini ifade etti. İlçenin bir bütün olarak üreteceği yeni projelerinde takipçisi olacağını söyledi. Daha sonra Sugören ve Yukarı Kuledibi mahallerinde bazı incelemelerde bulundu. Yeni yapılan ve Hopa Su Ürünleri Kooperatifine devrinin beklendiği balıkçı barınağını da ziyaret eden Kışla ‘ya Kooperatif Başkanı Zafer Öztürk şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar ve mevcut ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi. Kışla devir işlemini de Ankara’ya döndüğünde takipçisi olacağını ifade etti

İlçe Başkanı İlyas Güven de nazik ziyaretleri ve ilçeye kazandırılan yatırımlardaki emek ve gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Daha sonra Hopa Limanı Balıkçı Barınağından bir tekneyle deniz yoluyla Kemalpaşa balıkçı barınağında kendisini bekleyen amatör balıkçılarla buluşmak üzere Kemalpaşa ilçesine hareket etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI