CHP'den ziyaretlere devam

CHP Pazar Belediye Başkan adayı Hikmet Hatırnaz, Pazar Seyyar Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

SİYASET 14.03.2014 07:57:52 165 0
CHP
Hatırnaz,seçim çalışmaları kapsamında meclis adaylarıyla birlikte Pazar Seyyar Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Başkanları Mustafa Telatar ile yönetim kurulu üyelerinin şikayet ve önerilerini dinledi.

Sorunları yaşayanlardan dinlediklerini belirten Hatırnaz, 'Seyyar satıcıların üstü kapalı Pazar yeri istediklerini belirterek, “Bu elzem olan bir yatırımdır, muhakkak yapılması gereklidir. Onlara öncelikli olmasa da sabit yerler oluşturma sözü verdik' dedi.

Dernek Başkanı Telatar, halka daha iyi hizmet sunabilmek için oların daha iyi alışveriş yapabilmesi için kapalı Pazar yeri istediklerini dile getirerek, “Bunu bütün ilçelerde istiyoruz. Nedense bilemiyorum geçmişten beri genelde belediyeler tarafından hep sonraki plana itilen kalkılan hatta bazı zamanlarda olumsuzda bakıldığı oluyor. Biz Pazar’da kapalı pazar yeri istiyoruz” dedi.

Bu konuyu mevcut Belediye Başkanı Ahmet Basa ile görüştüğünü ifade eden Telatar, “O da sizin gibi söz verdi. İnşallah onun dedikleri de olur. Artık seçim kime nasip olursa ondan bu hizmeti bekliyoruz. Bunun içinde ayrıca biz imza kampanyası başladık” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı