CHP'den Kurumlara Ziyaret

CHP Pazar Belediye Başkan adayı Hikmet Hatırnaz,İlçe Başkanı Hasan Banko ve Meclis üyeleri bugünde ziyaretlerine kurumlarla devam ettiler.

SİYASET 12.03.2014 18:49:57 18 0
CHP
 Pazar CHP Belediye başkanı adayı Hikmet Hatırnaz,İlçe Başkanı Hasan Banko ve Meclis üyeleri bugün Kurum ziyaretlerinde bulundular.

İlk Olarak Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesine uğrayan heyet burada Dekan Prof Dr.Fatih Seyis ile görüşüp sorunlar hakkında bilgi aldılar.

Başkan Adayı Hatırnaz' Pazar Meslek Yüksek Okulu ile birlikte Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesine kavuştu.Gelişmeler çok hızlı oldu.O yüzden alt yapıda eksiklikler var.Erkek öğrenci yurdu gibi birçok eksiklikleri olmasına rağmen önemli hizmetler de yapıldı.

Emeği geçenleri biz biliyor ve tanıyoruz.Onların nezdinde katkısı geçenleri kutluyorum.Çok fazla ilgilendik diyemeyiz.Ama nereye gidersek gidelim Pazar bizim için öncelikle ilçedir.Bize bir görev düştüğünde hizmete her zaman hazırız'
dedi.

Dekan Seyis ' Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz.En azından seçim dönemlerinde uğrayanlara dert ve sıkıntılarımızı anlatıp,paylaşma imkanı buluyoruz.Bunun devamlı olmasını arzu ediyoruz.Okulumuzun elbette birçok ihtiyacı var.Olması da doğaldır.Yeni kurulmuş bir Eğitim Kurumunun eksikliklerini hemen düzeltme imkanı yoktur.Desteklerinizi bekliyoruz.Bizi ziyaret eden değerli Pazarlılarla sorunlarımız paylaşıp,çözümü için destek istiyoruz.'dedi.

CHP Heyeti daha sonra Vergi Dairesini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet ettiler. 




Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı