CHP'den Aday Adaylığını Açıkladı!

Partisine Aday Adaylığı için Başvuruda Bulunduğunu Açıkladı.

SİYASET 17.09.2013 21:58:58 22 1
CHP



2004 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Ardeşen Belediye Başkan Adayı Olan Tahsin Ocaklı, Yeniden Siyasete Girdi.
Ocaklı, 2014 Yerel Seçimleri İçin CHP’den Ardeşen Belediye Başkanlığına Aday Olduğunu ve Partisine Aday Adaylığı için Başvuruda Bulunduğunu Açıkladı.


Ocaklı, Ardeşen Park Cafe’de düzenlediği Basın Toplantısıyla adaylığını açıklarken, toplantıya CHP Ardeşen İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sanatçı Abidin Yerebakan, Basın Mensupları, davetliler ve partililer katıldı.

Ocaklı, açıklamasının başında kendini tanıtan bir konuşma yaptıktan sonra, mevcut Belediye yönetiminin eksiklikleri eleştirerek sitem de bulundu, doğu yaptığına inandığı çalışmaları da beğeni ile karşılayarak teşekkürlerini iletti.

İşte Ocaklı’nın O Açıklamaları;

Kısa bir süre önce Ardeşen Belediye Başkanlığı için müracaat dosyamı ilçe başkanlığımıza teslim ettim. Bundan sonra ki süreçte Partimizin Genel Merkezince adaylığımız onaylanana kadar, aday adaylığı sıfatımızla çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca, bu süreç içerisinde partimizden aday olarak müracaat edebilecek herkese patimizin kapısının açık olduğunu ayrıca belirtmek isterim. 

Anahtar Kelimeler:
halıl ataseven
18.09.2013 07:15:30
sayın tahsın bey çıktığınız yolda başarıya ulaşmanızı yuce allahtan temennı ederız başarılar ardeşen ıçın

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI